Adana Mobilya Fuarı eylülde açılıyor

Klasikten moderne bögede üretilen tüm mobilyaların sergileneceği Mobilya Dekorasyon Fuarı, 24 – 28 Eylül tarihleri arasında TÜYAP Adana Fuar Merkezi’nde açılacak Adana Mobilyacılar ve Marangozlar Esnaf Odası Başkanı Yalçın Avcı, TÜYAP...

Google Haberlere Abone ol
Adana Mobilya Fuarı eylülde açılıyor

Klasikten moderne bögede üretilen tüm mobilyaların sergileneceği Mobilya Dekorasyon Fuarı, 24 – 28 Eylül tarihleri arasında TÜYAP Adana Fuar Merkezi’nde açılacak

Adana Mobilyacılar ve Marangozlar Esnaf Odası Başkanı Yalçın Avcı, TÜYAP ile birlikte organize ettikleri fuarın bu yıl 8’nci kez düzenleneceğini söyledi. Fuara yoğun ilgi olduğunu belirten Avcı, sektörde yeniliklerin ve modanın bu fuarda görülebileceğini belirtti. Fuarın, yurtdışından gelecek ticari alım heyetlerine ve yurtiçinden sektörün yoğun olduğu 50’in üzerindeki ilden konuyla ilgili mobilyacılara ve konunun profesyonellerine ev sahipliği yapacağını kaydetti.

Avcı, “Fuar, ev ve ofis mobilyaları ile bahçe mobilyalarının önemli üretici firmalarını TÜYAP çatısı altında buluşturacak, klasikten moderne mobilyalar sergilenecek.” dedi.

Başkan Avcı, “Bu sektörde bölgenin potansiyelini güçlü bir fuarla yansıtıyoruz. Adana ve çevre illerden katılımcıların da bulunduğu fuar bölge ekonomimize canlılık getirecek. Herkesi bu fuarı ziyaret etmeye davet ediyoruz” şeklinde konuştu. TÜYAP Adana yetkilileri Adana Mobilya Dekorasyon Fuarı’nın 24 Eylül’de açılacağını ve 5 gün boyunca ziyaret edilebileceğini bildirdi.

CİHAN

Yorumlar