Adana karması Türkiye Badminton Şampiyonası için Ankara’ya gitti

Badminton Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan 17 Yaşaltı Türkiye Badminton Şampiyonası’na katılacak Adana karması Ankara’ya gitti.Badminton Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ceyhun Öktem, Yüreğir Kiremithane Teknik Endüstri Meslek...

Google Haberlere Abone ol
Adana karması Türkiye Badminton Şampiyonası için Ankara’ya gitti

Badminton Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan 17 Yaşaltı Türkiye Badminton Şampiyonası’na katılacak Adana karması Ankara’ya gitti.

Badminton Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ceyhun Öktem, Yüreğir Kiremithane Teknik Endüstri Meslek Lisesi’nde gerçekleştirilen seçmeler sonucunda belirledikleri 14 kız ve erkek sporcuyla Sincan Spor Salonu’nda yapılacak turnuvada iddialı olduklarını söyledi. Son yıllarda badminton branşında, sporcu, kulüp, hakem ve antrenör olarak patlama yaşandığını ifade eden Öktem, konuşmasında şunlara yer verdi: “Adana’da badmintonda iyi bir ivme yakaladık. Gittiğimiz okul ve kulüp müsabakalarında sürekli dereceye giriyoruz. Türkiye şampiyonasında hayli iddialıyız. Kız ve erkek takımını çalıştıran, müsabakalara hazırlayan İbrahim Tokgöz’ün çabalarını asla inkar edemeyiz. Özellikle kız takımına büyük zaman ayıran badmintona büyük hizmeti olan antrenör Emel Akgün’ün gayretlerine de teşekkür ederim. Hedefimiz, Ankara’da takım halinde ilk 3 arasına girmek ve milli takımlara yeni yetenekler kazandırmak.” Öktem, yeni açılan kursla 55 yeni antrenör kazanıldığını, badminton ailesinin her geçen gün genişlediği ve güçlendiğini de sözlerine ekledi.

CİHAN

Yorumlar