Adana Gençlerbirliği’nden Soner Çetin’e teşekkür ziyareti

U-16 Ligi’nde Türkiye Şampiyonu olan Adana Gençlerbirliği oyuncuları, takım halinde Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e teşekküre geldi. “Kupayı sayenizde aldık” diyen oyunculara Çetin, “Emeğin boşa gitmediğini görmek yetiyor,...

Google Haberlere Abone ol
Adana Gençlerbirliği’nden Soner Çetin’e teşekkür ziyareti

U-16 Ligi’nde Türkiye Şampiyonu olan Adana Gençlerbirliği oyuncuları, takım halinde Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e teşekküre geldi. “Kupayı sayenizde aldık” diyen oyunculara Çetin, “Emeğin boşa gitmediğini görmek yetiyor, çorbada tuzumuz varsa ne mutlu bize.” diye konuştu.

    Adana’da ve grup maçlarında hiç yenilgi almadan Eskişehir’deki finalleri de geçen U-16 Ligi Türkiye Şampiyonu Adana Gençlerbirliği, verilen desteği unutmadığını Çukurova Belediyesi’ne yaptığı ziyaretle de ortaya koydu. Adana Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Halûk Güneri Köktürk’le birlikte Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e teşekkürlerini ileten takım kaptanları Mehmet Özcan ve Ahmet Can Adraz, “Çok çalıştık, azmettik ve sonunda başardık” dediler. Kulüp başkanı Köktürk de “Bu kupayı Soner Çetin ve Zeydan Karalar başkanlarımız sayesinde aldık.” diye konuştu.

    Adana Gençlerbirliği’nin 54 yıllık tarihinde ilk kez Türkiye şampiyonluğunu elde etmesinin olmasından dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, oyuncular, kulüp başkanı ve antrenörün “Sayenizde şampiyon olduk.” biçimindeki iltifatlarına şu karşılığı verdi: "Amatör kulüplere sahip çıkmak, karınca-kararınca da olsa katkı yapmak görevimiz. Şu kupa her şeye değer. Eğer bu şampiyonluk çorbasında minicik bir dahlimiz ve tuzumuz varsa ne mutlu bize. Adana sevdalısı olan bir kişi olarak, Adana’yı gururlandıran gençleri ve yöneticileri yürekten kutluyorum."

CİHAN

Yorumlar