Adana, Ekstrem Sporları Şenliği'yle renklenecek

Adana Ekstrem Şenlikleri, Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle 7-8 Haziran tarihlerinde Kabasakal Rüzgarlı Tepe’de gerçekleştirilecek. Şenlik Koordinatörü Türkiye Motosiklet Federasyonu İl Temsilcisi Sırrı Küçükarslan, Adana Büyükşehir...

Google Haberlere Abone ol
Adana, Ekstrem Sporları Şenliği'yle renklenecek

Adana Ekstrem Şenlikleri, Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle 7-8 Haziran tarihlerinde Kabasakal Rüzgarlı Tepe’de gerçekleştirilecek. Şenlik Koordinatörü Türkiye Motosiklet Federasyonu İl Temsilcisi Sırrı Küçükarslan, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin yanı sıra Adana Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün de desteğini aldıklarını belirterek, şenlik için kentin önemli sporcularının ve kulüplerinin işbirliği yaptığını açıkladı.

Sırrı Küçükarslan, “Çukurova bölgesinin, ilk ve tek ekstrem sporlar şenliği, Seyhan Baraj gölünün ve ormanın muhteşem manzarasında, doğal ortamda hazırlanan özel bir parkurda, ekstrem spor tutkunlarına hitap edebilecek zengin içeriği ile bölgemizde daha önce görülmemiş bir adrenalin atmosferi oluşturacaktır. Yukardan her türlü aktivitenin izlenebildiği Kabasakal, Rüzgarlı Tepede yer alan Arena Yarış Parkurunda yapılacak olan ve gerekli güvenlik önlemlerinin alındığı bu özel etkinlikte, Çukurova’nın dört bir yanından ve diğer illerden gelen farklı branşlardan sporcular, farklı alanlarda hünerlerini ortaya koyacaklar. Ekstrem sporlarda başarılı yarışçılarının, zorlu şartlar ile hazırlanan özel engelli parkurda kıyasıya mücadelesini izlemeye tüm Adanalılar ücretsiz olarak izleyebilir.” dedi.

Şenlikte yer alacak branşlarla ilgili de bilgi veren Küçükarslan şöyle devam etti: “Enduro–cross, dağ bisikleti, halk bisikleti, yamaç, paraşütü uçuşları, offroad, model araç, doğa yürüyüşü, uçurtma şenliği ve diğer sosyal içerikli etkinlikler gerçekleştirilecek. Ayrıca mayıs ve haziran aylarında doğmuş bütün extreme sporcuların doğum günü toplu olarak 7 Haziran Cumartesi akşamı Rüzgalı Tepe etkinlik alanında kurulan çadırda kamp ortamında canlı müzik eşliğinde kutlanacak. Adana’nın doğal güzelliklerini, Adana halkı ile beraber yaşayabileceğimiz ve extrem sporları tanıtıp, her yaştan Adanalıyı spor yapmaya teşvik etmek üzere düzenlediğimiz ve herkesin kendine göre bir aktivite bulabileceği rüzgarlı tepe şenliklerine tüm Adana halkını davet eder katılımlarını bekleriz.”

Yağış ve olumsuz hava koşullarından 7-8 Hazirana ertelenmiş olan şenlik içeriği www.ruzgarlitepeextrem.com adresinden takip edinilebilir.

CİHAN

Yorumlar