Adana Burç Okulları'ndan LYS'de büyük başarı

Adana Özel Burç Anadolu ve Fen Lisesi, Lisans Yerleştirme Sınavı'nda (LYS) ilk 500’de 79, ilk binde ise 150 derece elde etti. LYS sonuçları dün gece geç saatlerde açıklandı. Adana’da Özel Burç Anadolu ve Fen Liseleri öğrencileri açıklanan...

Google Haberlere Abone ol
Adana Burç Okulları'ndan LYS'de büyük başarı

Adana Özel Burç Anadolu ve Fen Lisesi, Lisans Yerleştirme Sınavı'nda (LYS) ilk 500’de 79, ilk binde ise 150 derece elde etti.

LYS sonuçları dün gece geç saatlerde açıklandı. Adana’da Özel Burç Anadolu ve Fen Liseleri öğrencileri açıklanan sonuçlarla büyük bir başarı elde etti. Çeşitli dallarda derece yapan Burç Anadolu ve Fen Liseleri öğrencileri, ilk 500’de 79, ilk binde 150 derece yapma başarısı gösterdi. Özel Burç Vural Fen Lisesi öğrencisi Muhammed Yasin Akgül de Türkiye 34.sü olarak büyük bir başarıya imza attı.

Özel Burç Vural Anadolu ve Fen Lisesi Okul Müdürü Mustafa Gürhan, sonuçlardan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, bu başarıların okulları için artık gelenek haline geldiğini belirtti. Gürhan, başarıda emeği geçen tüm öğretmenler ile öğrencileri de tebrik etti.

Burç Okulları Genel Müdürü Sultan Sözeri de her yıl art arda alınan başarıların gururunu yaşadıklarını söyledi. Sınavda önemli bir başarı gösteren öğrencilerini kutlayan Sözeri, " Ana sınıfından aldığımız öğrenciyi üniversiteye kadar taşıyoruz. Tüm okullarımız her yıl önemli başarılar elde ederek, kaliteli eğitim öğretimin hakkını veriyor." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar