Adana Botaş’ta hazırlıklar sürüyor

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde (TKBL) mücadele eden Adana Botaş’ta, Kayseri KASKİ maçının hazırlıkları sürüyor.

Google Haberlere Abone ol
Adana Botaş’ta hazırlıklar sürüyor

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde (TKBL) mücadele eden Adana Botaş’ta, Kayseri KASKİ maçının hazırlıkları sürüyor. Çalışmalarını Başantrenör Aziz Akkaya yönetiminde sürdüren kırmızı beyazlılarda moraller yerinde. Gerçekleştirilen antrenman öncesinde Akkaya talebelerine uyarılarda bulundu. Oyuncuları ile sürekli konuşan Aziz Akkaya, ‘hata istemiyorum’ mesajı verdi.

Botaşspor’un Amerikalı oyuncusu Michelle Snow, cumartesi günü 17.00’da Kayseri KASKİ ile oynanacak karşılaşmaya taraftarları beklediklerini söyledi. Antrenman sonrasında yaptığı açıklamada “Ligde oynadığımız son üç maçımızı da kazandık, hedefimiz galibiyet serini devam ettirmek. Hocamız bizi maça iyi hazırlıyor. Takım olarak antrenmanlarda gösterdiğimiz performansı sahaya yansıtarak evimizde galip gelmek istiyoruz. Taraftarımızın desteğine çok ihtiyacımız var. Taraftarımızın salonu doldurarak yanımıza olmaları oyunculara artı motive sağlıyor.” şeklinde konuştu.

Adana Botaşsporlu teknik heyet ve sporcular kulüp tarafından organize edilen programla tiyatroya gitti. Jordan Radickov’un yazdığı Devrim Evin’in oynadığı “Bir insan bir ağaç, bir bebek bir köpek” adlı oyunu izleyen kırmızı beyazlılar, keyifli bir gün geçirdi.
CİHAN

Yorumlar