Adalet Bakanlığı’ndan Adli Tıp'ta atama açıklaması

Adalet Bakanlığı, bugün bir gazetede Adli Tıp Kurumu'nda “İmza Dursun Çiçek'in eli ürünüdür kararını veren Eyüp Kandemir, Gürol Berber, Bülent Özata, İsmail Çakır, Lokman Başer'in pasifize edilerek başka kurullara raportör olarak atandıkları" haberi üzer.

Google Haberlere Abone ol
Adalet Bakanlığı’ndan Adli Tıp'ta atama açıklaması

Adalet Bakanlığı, bugün bir gazetede Adli Tıp Kurumu'nda “İmza Dursun Çiçek'in eli ürünüdür kararını veren Eyüp Kandemir, Gürol Berber, Bülent Özata, İsmail Çakır, Lokman Başer'in pasifize edilerek başka kurullara raportör olarak atandıkları" haberi üzerine açıklama yaptı.

    Haberde ismi geçen Eyüp Kandemir, Lokman Başer, Gürel Berber, Prof. Dr. Bülent Üner ve Dr. H. Mehmet Akın ilgili dairelerinde çalışmalarına devam ettiklerini, Bülent Özata ve İsmail Çakır ise 2 yıla yakın bir süredir kurumdan ayrıldıklarını bildiren Bakanlık ayrıca "Belgedeki imza tespit edilemez diyen 4 üye" olarak adlandırılan uzmanlardan Kağan Gürpınar yaklaşık 2 yıl kadar önce kurumdan ayrılarak üniversiteye geçtiğini ve Hasan Karasu, Tuncay Çınar ve Uğur Günaydın ise çalışmalarına devam ettiğini bildirdi.

CİHAN

Yorumlar