Adalet Bakanı Bekir Bozdağ: Herkes AK Parti’ye vuruyor

30 Mart yerel seçimler için vatandaşlardan destek isteyen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, herkesin AK Parti’ye vurduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ: Herkes AK Parti’ye vuruyor

30 Mart yerel seçimler için vatandaşlardan destek isteyen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, herkesin AK Parti’ye vurduğunu söyledi.

    Bozdağ, Ankara’nın Polatlı ilçesinde Gazi Üniversitesi’ne bağlı bir fakültenin temel atma törenine katıldı. Burada vatandaşlara hitap eden Bozdağ, “Türkiye’nin büyük olması güçlü bir şekilde yoluna devam etmesi için de bu kadronun milletten güçlü bir destekle, yeniden güçlendirilmesi yeniden yola devam, ‘arkanızdayız’ diye milletin desteğine ihtiyacımız var. Seçim geldi herkes meydanda. Herkes kime vuruyor? Tayip Erdoğan’a vuruyor. Herkes kime vuruyor? AK Parti’ye vuruyor. MHP konuşuyor, AK Parti’ye vuruyor. CHP konuşuyor, AK Parti’ye vuruyor. Muhalefet konuşuyor, AK Parti’ye vuruyor. Şimdi başka taşeronlar konuşuyor, AK Parti’ye vuruyor. Herkes AK Parti’ye vuruyor. Peki niye? Çok basit. Atalar sözüdür. Meyvesi olan ağaç taşlanır. Yanı söğüde, kavağa taş atanı gördünüz mü? Yok, meyve yok orada. Ama AK Parti’de meyve vardır. Hizmet vardır, onun için taş atıyorlar.” dedi.

    Başbakan Erdoğan’ın yaptığı mitinglere değinen Bozdağ, konuşmasına şöyle devam etti: “Mitingler oluyor. Konuşuyorlar şimdi kalabalıkları görünce. Bu kadar insan nereden geldi diye şaşırıyorlar. Şimdi iftira kampanyası var ya, lağım çukurlarını açmışlar oradan burada etrafa koyu yayıyorlar ya. Şimdi bir yandan başlıyorlar. Bu görüntüler de montaj, bu kalabalıklar da montaj, şu da montaj, bu da montaj. Yahu siz gidin bakın montaj mı değil mi. Sizin il başkanlarınız yok mu? İlçe başkanlarınız yok mu? Gidin bakın Elazığ’da bugün Başbakanımız orada Malatya’da orada. Malatyalılar mı meydanda yoksa montajlı kalabalıklar mı meydanda buyurun görün.” CİHAN

Yorumlar