Acun Ilıcalı'dan 'Turabi Diskalife Oldu' İddialarına Yanıt

Survivor 'da Doğukan ile tyükselişan Turabi'nin 'diskalifiye oluyor' iddialarına, Acun Ilıcalı Instagram hesabından; diskalifiye olmadığı yanıtını verdi.

Google Haberlere Abone ol
Acun Ilıcalı'dan 'Turabi Diskalife Oldu' İddialarına Yanıt

Survivor All Star'ın favori yarışmacılarından Turabi meselesinde 'diskalifiye oldu' iddiaları gündeme bomba benzeri düştü. 'Turabi diskalifiye oldu' iddialarına Acun Ilıcalı cevap verdi. Ilıcalı, Turabi'nin diskalifiye olmasının söz konusu olmadığını söyledi.

TURABİ VE DOĞUKAN ARASINDAKİ TARTIŞMA DİKKAT ÇEKTİ

Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor All Star son bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Ünlüler ile Gönüllüler'in kıyasıya rekabet ettiği Survivor All Star'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Açlıkla savaş eden yarışmacıların gerginlikleri, ortamdan ötürü da iyice arttı. Fragmanın dikkat çeken detayı ise Turabi ve Doğukan arasındaki gerilim oldu.

'ADUKET' HAREKETİNE SİNİRLENEN TURABİ, TOPU FIRLATIYOR

Survivor'ın yayınlanacak bulunan yeni bölümünde mükafat oyunu için savaş eden takımlardan Turabi ve Doğukan birbirlerine karşı yarıştı. Oyunu ele geçiren Doğukan, sevincini Turabi'nin klişeleşen 'aduket' hareketi ile gösterdi. Bu tavıra sinirlenen Turabi, öncelikle elindeki topu Doğukan'a fırlattı arkasından da üstüne yürüdü. Turabi'nin Doğukan'a kum atmasıyla ortam daha da gerildi.

İZLEYİCİLER İKİYE BÖLÜNDÜ

İkili arasındaki tyükselişmanın nasıl sonuçlanacağı merak konusu oldu. Survivor'ın fragmanı seyircileri ikiye böldü. Birçok şahıs sosyal medyada #TurabiDiskalifiyeEdilsin hashtag'i ile mesajlar paylaştı.

'FUTBOL MAÇI GİBİ DEĞERLENDİRİN'

Yorumlar üstüne Acun Ilıcalı Instagram hesabında '4000 adet yoruma cevap verme şansım bulunmamakta fakat Survivor'daki oyunları futbol maçı benzeri değerlendirirseniz sevinirim. Saygısızlık oluşturan futbolcu ligden men edilmektedir mu? Gerekli uyarılar ve hale oranla cezalar veriliyor. Diskalifiye edilmesi için bariz bir kavga veya can güvenliği tehdidi gerekir. Siz herhangi bir derbiyi seyredin. Bizdeki vakalar fazla fazla daha az :)' notunu paylaştı.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar