Acun Ilıcalı: Tayyip Erdoğan'ın Liderliğini Seviyorum

Acun Ilıcalı, 'Ben Tayyip Erdoğan'ın liderliğini seviyorum. Yaşı genç olanlar bunu anlamaz. Erdoğan'ın ülkeyi yönetebilecek çok doğru bir isim olduğunu düşünüyorum.' dedi.

Google Haberlere Abone ol
Acun Ilıcalı: Tayyip Erdoğan'ın Liderliğini Seviyorum

Acun Ilıcalı, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı aşırı sevdiğini belirterek, 'Yaşı genç olanlar bunu anlamaz. Benim yaşım yetiyor. Ben 1980 ile 2000 yılları arasını iyi hatırlıyorum. 2015'e geldiğimiz şu sürece bakarsak ve o günlerle kıyaslarsak arada iri ayrım var. Tayyip Erdoğan'ın ülkeyi yönetebilecek aşırı doğru bir ad olduğunu düşünüyorum.' dedi.

İşte Medyaradar'a konuşan Acun Ilıcalı'nın yaptığı izahatlardan dikkat çeken bölümler...

Siz aşırı olumlu karakterde birisiniz fakat siyasetin dili aşırı fakat aşırı sert, natürel liderlerimizin de. Sayın Cumhurbaşkanı'nın üslubu da katı ne düşünüyorsunuz?

Siyaset meselesi için aşırı konuşmayı sevmiyorum. Ben işime bakıyorum. Ama sana şunu söyleyebilirim. Ben ofisimde daha tek insana ne görüştesin diye sormadım. Çünkü kişilerin her birisi ayrı görüşte olmalı. Türkiye'de aklımın almadığı konu şu: Neden bireyler her insanın kendi görüşünde olmak mecburiyetinde olduğunu hisseder? Bugün benim şirketimde bir seçim yapsak ne menfaat ben bilmiyorum. Herkesin bir düşüncesi olmalı. Ben ülkemin de böyle olmasını istiyorum. Ben evet Cumhurbaşkanı'nı seviyorum. Ama biliyorum merak ediyorsun onu da sormadan yanıtlayayım benim TV8'i almamda etkisi olmamıştır.

'KARİYERİMDE SİYASETİN TEK BİR İZİ YOK'

Hiç beklentiniz olmadı mı Sayın Erdoğan'dan?

Kariyerimde siyasete dair tek bir iz bulamazsınız.

TV8'i almanızda hiç mi etkisi olmadı Sayın Cumhurbaşkanı'nın?

Tabii ki yok. Ben 1 share'lik kanala önemli nakit verdim. Parayı verdiğim insan da Mehmet Nazif Günal. AK Parti ile bir alakası varmı yok. Mehmet Bey sağ olsun indirim de yapmadı. Bu arada, Mehmet Bey'e de ayrı bir sevgim var, birlikte seyahatlere gidiyoruz. Çok iyi bir arkadaşlığımız var.

'TAYYİP ERDOĞAN'IN LİDERLİĞİNİ SEVİYORUM'

Arada kaynamasın, Tayyip Bey de sizi aşırı sevdiğini söylüyor bu arada.

Beni sever, nedeni ise benim hiç bir beklentim,çıkarım yok. Ben Tayyip Erdoğan'ın liderliğini seviyorum. Yaşı genç olanlar bunu anlamaz. Benim yaşım yetiyor. Ben 1980 ile 2000 yılları arasını iyi hatırlıyorum. 2015'e geldiğimiz şu sürece bakarsak ve o günlerle kıyaslarsak arada iri ayrım var. Tayyip Erdoğan'ın ülkeyi yönetebilecek aşırı doğru bir ad olduğunu düşünüyorum.

Başkanlık sistemine nasıl bakıyorsunuz?

Bence tyükselişılmalı. Halk ne diyorsa o olsun.

'BENDEN MİLLETVEKİLİ OLMAZ'

Acun Ilıcalı mebus olur mu?

Ben milletvekillerimizi aşırı muvaffakiyetli buluyorum. O işe aşırı önemli bir mesai harcanıyor. Konsantrasyonum olmaması sebebiyle benden mebus olmaz.

'İLLUMİNATİCİ BİLE DEDİLER'

Bir arada adınız bir arada Fethullahçı'ya çıkmıştı. Şimdi iktidar cemaat kavgası mevcut ne düşünüyorsunuz?

Hayatımda Fethullah Gülen'i bir defa dahi görmedim, hiç bir süre da yakınlığım olmadı. Çünkü tanımıyorum. Herkes uydurma bir şeyler söylüyor, bir arada adım illuminatici'ye çıkmıştı. Aç interneti bir bak. Popüler olduğunuz süre hakkınızda aşırı ilginç, uzaktan yakından merakı olmayan iddialar ortaya atılıyor. (Kaynak: Medyaradar)

TÜRKİYE EN ÇOK BU İSİMLERİ KONUŞUYOR

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar