Acu: Hırsızlık yapanlara, rüşvet alıp verenlere oy verilmeyin

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde tek bağımsız meclis üyesi adayı olan Yılmaz Acu, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Google Haberlere Abone ol
Acu: Hırsızlık yapanlara, rüşvet alıp verenlere oy verilmeyin

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde tek bağımsız meclis üyesi adayı olan Yılmaz Acu, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Yenişehir ilçesinde esnafı ziyaret eden Acu, “Rüşvet alan da veren de melundur.” dedi. Acu, hırsızlık yapanlara, rüşvet alıp verenlere oy verilmemesini istedi.

Yılmaz Acu, “Ben Yenişehir Belediyesi bağımsız meclis üyesi adayıyım ve adaylıktan çekilmem hiç bir şekilde söz konusu değil. Çalışmalarım aralıksız devam ediyor. Seçim çalışmaları bir yana yardım talebinde bulunan muhtaç insanlara da elimden geldiğince yardımcı oluyorum.” diye konuştu.

Acu, şöyle devam etti: “Benim dinime göre hırsızlık da rüşvet de haram ve eğer ben hırsıza rüşvetçiye destek çıkıp onlara oy vererek önlerini açarsam o hırsızlığa ortak olmuşum demektir. Cebime tek kuruş girmediği halde hırsızlık hanedanlığının hükümranlığını sürdürüp sürünerek yaşadığım halde bu günahı işlemiş olacağım. Dolayısıyla benim dinimde, İslam'da böyle bir şey asla affedilmez, mahşerde hesabı sorulur. Dönen pisliklerin, rüşvet çarkının bal gibi farkındayız hepimiz. Bu dünyada belki kandırırsınız milleti ama, diğer tarafta bunu yemezler... Ben halkımı satmam ve hiçbir partiye desteğim yok.” CİHAN

Yorumlar