Acıpayam'da engelliler için park ve hizmet binası yapıldı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, belediye tarafından engelliler için yaptırılan hizmet binası ve park törenle açıldı.

Google Haberlere Abone ol
Acıpayam'da engelliler için park ve hizmet binası yapıldı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, belediye tarafından engelliler için yaptırılan hizmet binası ve park törenle açıldı. Adnan Menderes Bulvarı'nda bulunan ve Acıpayam Engelliler Derneği'nin kullanımına sunulan binanın açılışı için düzenlenen törene Kaymakam Uğur Kalkar, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan ve meclis üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Dağ, Ziraat Odası Başkanı Ercan Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Duysak, Acıpayam Kent Konseyi Başkanı Ömer Alev, daire ve kurum amirleriyle sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Burada bir konuşma yapan Dernek Başkanı Yıldıray Koşar, herkesle gönül bağları kurmak istediklerini belirterek, "Bir hayalimiz vardı, o da gerçekleşti. Bize bu hizmeti kazandıran başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan, Belediye Başkanımız Hulusi Şevkan ve Kaymakamımız Sayın Uğur Kalkar'a teşekkür ediyorum. Buradan herkese sesleniyorum, gelin bir acı kahvemizi için, acılarımızı paylaşın." dedi. Başkan Şevkan ise, “Hepimiz birer engelli adayıyız. Acıpayam’daki engelli kardeşlerimizin, uzun zamandır kendilerine ait bir yeri olması hayali vardı. Bu hayallerini gerçekleştirdik. Engelli kardeşlerimizi böyle bir günde yalnız bırakmadıkları için herkese teşekkürlerimi sunarım.” şeklinde konuştu. Başkan Yardımcısı Değirmenci de, "Hayatımızda her şey hayal etmekle başlar. Burada bir engeli daha aşarak, Acıpayam'da engelli kardeşlerimiz için düzenlenen bir binayı hizmete açtık.Yeter ki gönüllerimizde engel olmasın. Emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.

Daha sonra protokol üyeleri, hizmet binası ve parkı açtı. Ziyaretçilerle parkı ve binayı gezen Kaymakam Kalkar, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "İlçemizde hedefimiz, bütün engelleri ortadan kaldırmak ve kurumlara ulaşılabilirliği, erişilebilirliği sağlamak. Bu anlamda hükümet konağında önemli derecede düzenlemeler yaptık. Bu çalışmalar, bütün kurumlarımızda da devam ediyor. Artık Acıpayam'da bulunan engelli kardeşlerimizle biraraya gelebileceğimiz, acılarını paylaşabileceğimiz bir mekanımız oldu. Herkese hayırlı uğurlu olmasını dilerim." CİHAN

Yorumlar