Acil serviste erkek hemşireyi dövdüler

Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nde görevli erkek hemşire Ramazan Kahraman'ın, hasta yakınları tarafından dövüldüğü iddia edildi. Hemşireyi darbettiği öne sürülen baba ile oğlu da hemşireden şikayetçi...

Google Haberlere Abone ol
Acil serviste erkek hemşireyi dövdüler

Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nde görevli erkek hemşire Ramazan Kahraman'ın, hasta yakınları tarafından dövüldüğü iddia edildi. Hemşireyi darbettiği öne sürülen baba ile oğlu da hemşireden şikayetçi oldu.

Dün gece saatlerinde Abdülkadir Ö., karın ağrısı çeken 17 yaşındaki oğlu K.Ö.'ü Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne getirdi. Nöbetçi doktor tarafından muayenesi yapılan K.Ö.'e erkek hemşire Ramazan Kahraman iğne yapmak istedi. İddiaya göre; K.Ö. iğne yaptırmak istemeyince devreye giren baba Abdülkadir Ö., iğnenin yapılması gerektiğini söyledi. Çocuğun stres yaptığını belirten hemşire Kahraman, bir süre dışarıda hava aldıktan sonra iğneyi yapacağını dile getirdi. Bu esnada Abdülkadir Ö. ile Ramazan Kahraman arasında tartışma çıktı. K.Ö.'in de dahil olduğu kavga, hastane görevlileri tarafından neticelendirildi. Olayın ardından birbirlerinden şikayetçi olan taraflar Ertuğrulgazi Polis Merkezi'nde ifade verdi. Cumhuriyet savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

CİHAN

Yorumlar