Açıkel: Vatandaşlarımızdan doğalgaz abone bedelini yatırmasını istiyoruz

Yozgat'ın Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, ilçeye doğalgaz gelmesi için çalışmaların devam ettiğini belirterek vatandaşların doğalgaz abone bedeli olan 335 TL’yi yatırması gerektiğini söyledi.        Belediye

Google Haberlere Abone ol
Açıkel: Vatandaşlarımızdan doğalgaz abone bedelini yatırmasını istiyoruz

Yozgat'ın Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, ilçeye doğalgaz gelmesi için çalışmaların devam ettiğini belirterek vatandaşların doğalgaz abone bedeli olan 335 TL’yi yatırması gerektiğini söyledi.

    

    Belediye Başkanı Ömer Açıkel, yaptığı açıklamada, Sarıkaya’da öncelikli sorunların giderilmesi için yoğun bir çalışma içerisine girdiklerini kaydetti. Başkan Açıkel, "İlçemizin doğalgaza kavuşması için üzerimize ne düşüyorsa yapmamız gerekiyor. Bu konuda biz de belediye olarak esnaflarımızla işadamlarımızla bir araya gelerek abone sayımızın artırılması yönünde fikir alışverişinde bulunduk. Bu kapsamda bakanlar kurulunun öngördüğü abonelik sayısına inşallah Haziran ayı itibariyle ulaşacağız." dedi.

    Doğalgaz aboneliği konusunda özellikle işadamları ve esnafların büyük gayretleri olduğunu söyleyen Başkan Açıkel, "Bu konuda esnaf ve işadamlarımızın yoğun çaba ve gayretlerini görüyoruz. Vatandaşlarımız kışın odun kömür derdinden kurtulması için ilçemize doğalgaz gelmesi gerekiyor. Doğalgaz her bakımdan olduğu gibi hava kirliliğinin önlenmesi bakmından da önemlidir. İnşallah en kısa sürede Sarıkaya’mıza doğalgaz gelmesi için bütün eksiklikleri tamamlayarak çalışmalarımıza başlayacağız." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar