Acemi Gönüllüler Büyükşehir Belediyespor'u yalnız bırakmadı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Erzurum Büyükşehir Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı Çorum Belediyespor'u 1-0 yenerek play off'a yükseldi. Acemi Gönüllüler Topluluğu üyeleri ise 12 kişi ile Erzurum Büyükşehir...

Google Haberlere Abone ol
Acemi Gönüllüler Büyükşehir Belediyespor'u yalnız bırakmadı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Erzurum Büyükşehir Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı Çorum Belediyespor'u 1-0 yenerek play off'a yükseldi. Acemi Gönüllüler Topluluğu üyeleri ise 12 kişi ile Erzurum Büyükşehir Belediyespor'a destek olup maç sırasında tezahüratlarda bulundu.

Erzurum Acemi Gönüllüler Topluluğu üyeleri Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un zorlu sınavında takımlarını yalnız bırakmadı. Zorlu müsabakada gönüllü üyeleriyle birlikte taraftar olarak maça geldiklerini ifade eden Zekeriya Acar, şöyle konuştu:

"Bilindiği gibi gönüllü bir oluşumuz ve elimizden geldiğince faydası olabilecek projelere imza atmaya çalışıyoruz. Bu haftada takımımızın önemli müsabakası vardı. Geldik destek verdik ve şükür yendik. Erzurumlu olmayan arkadaşlar bile geldiler izleyip destek verdiler. Bulundukları ili gezen, seven ve imkanlardan faydalanmaya çalışan arkadaşlar bunlar. Böyle arkadaşlarımız olduğu sürece bu topluluk ayakta kalmaya devam edecektir."

CİHAN

Yorumlar