Açelya'nın 'Peygamber Yolu' programı katılımcıları duygulandırdı

Eskişehir'de Açelya Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından Peygamber Efendimiz'i (sav) anlamak amacıyla düzenlenen 'Peygamber Yolu' isimli program büyük ilgi gördü.

Google Haberlere Abone ol
Açelya'nın 'Peygamber Yolu' programı katılımcıları duygulandırdı

Eskişehir'de Açelya Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından Peygamber Efendimiz'i (sav) anlamak amacıyla düzenlenen 'Peygamber Yolu' isimli program büyük ilgi gördü. Peygamber Efendimiz'i (sav) hatırlama amacıyla gerçekleştirilen programda okunan ilahiler ve mevlid, katılımcıları duygulandırdı.

Odunpazarı Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen program, Kur'an-ı Kerim ve ezan okuma Türkiye eski birincisi ve Osman Vahid Özdal'ın Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından Açelya Derneği'ni tanıtan sinevizyon gösterimi sunuldu. Aynı zamanda Türk tasavvuf müziği ses sanatçısı da olan Özdal, katılımcılara çeşitli ilahiler, salat-ı şerifeler ve mevlid-i şerif okudu. Programda ayrıca Yunus Emre Orkestrası da tasavvuf musikisi icra etti.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda Zeytinburnu İlçe Müftüsü Yusuf İzzettin, Peygamber Efendimiz'i (sav) anlatan bir konuşma yaptı. Müftü İzzetin, konuşmasında Peygamberimiz'den (sav) kesitler sundu. Peygamber Efendimiz'in (sav) hayatı ve çektiği sıkıntıları anlattı. İzzetin, Peygamberimiz'in (sav) hiçbir zaman nefsi için tercihler yapmadığını aktardı.
CİHAN

Yorumlar