Açelya'nın kermesi dualarla açıldı

Çorum’un İskilip ilçesinde faaliyet gösteren Aç Elini Yardıma Derneği (AÇELYA) tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına düzenlenen kermes, dualarla açıldı.Çorum Caddesi üzerinde açılışı yapılan kermese, İskilip İş Adamları...

Google Haberlere Abone ol
Açelya'nın kermesi dualarla açıldı

Çorum’un İskilip ilçesinde faaliyet gösteren Aç Elini Yardıma Derneği (AÇELYA) tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına düzenlenen kermes, dualarla açıldı.

Çorum Caddesi üzerinde açılışı yapılan kermese, İskilip İş Adamları Derneği (İSKİAD) Başkanı Necati Tatar, İskilip FEM Dershanesi Müdürü Orhan Canikli, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kermesin açılışında Ebussud Efendi Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Tarık Şengüloğlu dua etti.

Aç Elini Yardıma Derneği (AÇELYA) Başkanı Semiha Ergün, İskilipli bayanların el işi göz nuru eserleriyle birlikte pasta, börek çeşitli tatlıların bir araya yer aldığı kermese verilen destek için minnettar olduklarını açıkladı. Ergün, "abbim emeği geçen herkesten razı olsun." dedi.

24 Mayıs Cumartesi gününe kadar faaliyet gösterecek olan kermeste İskilipli bayanların bir yıl boyunca el emeği göz nuru ile hazırladıkları çeyizlik ve gıda ürünleri satışa sunuluyor.

CİHAN

Yorumlar