Ablası benzin döküp yakmıştı, kötü haber geldi

Mersin'de ablasının benzin dökerek ateşe verdiği 18 yaşındaki Ayşe Ersöz tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Ablası benzin döküp yakmıştı, kötü haber geldi

Tarsus'a bağlı Sıraköy Mahallesi'nde oturan Ayşe Ersöz, takribî 2 hafta öncelikle sevgilisi 24 yaşındaki Mehmet Özkan ile evlenmek için evden kaçtı. Bir taş ocağında işçi şekilde çalışan Mehmet Özkan ile Ayşe Ersöz, Tarsus Belediyesi Nikah Dairesi'ne başvurup nikah günü aldı. 8 Mart'ta tıpkı mahallede oturan genç kızın ablası 2 çocuk anası Elif K., kardeşini ailesiyle barıştırma bahanesiyle evine çağırdı. Ayşe Ersöz de Mehmet Özkan'ın babası Tuncay ve anası Hatice Özkan ile ablasının evine gitti. 

ÜZERİNE BENZİN DÖKÜP ATEŞE VERDİ 

İddiaya göre, Elif K., sohbet ederken, kız kardeşi Ayşe Ersöz'ü, yatak odasına götürdükten sonra 2.5 litrelik bidondaki benzini üstüne döktü ve çakmağı çaktı. Yanarak ağır yaralanan, 10 Mart tarihinde de nikahı için gün verilen Ayşe Ersöz, ambulansla Mersin Devlet Hastanesi'ne, ablası Elif K. da Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahalenin peşinden kız kardeş Elif K. Adana’da hususi bir hastanenin yanık ünitesine, Ayşe Ersöz ise ambulans uçakla İzmir'e sevk edildi. 

YAPILAN TÜM MÜDEHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI 

İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Ünitesi'ndeki tedaviye alınan, lakin vücudunun yüzde 78'inde ağır yanıklar oluşması itibariyle Ayşe Ersöz'ün, doktorlar sebebi ile yaşamda tutulma çabası netice vermedi. Ayşe Ersöz’ün cildinin iri bölümünün yanması neticesinde vücudunda önemli su kaybı oluştuğu ve bu sebeple de 7 gün sonra hayatını kaybettiği söylendi. 

Kız kardeşinin üstüne benzin dökerek yaktığı iddia edilen Abla Elif K.'nın da Adana'daki tedavisinin tamamlanmasının peşinden gözaltına alınacağı söylendi. 

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar