Abdullah Gül, Bursa'da oğluna kız istedi

11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, oğlu Ahmet Münir Gül' kız istemek için Bursa'ya gitti.

Google Haberlere Abone ol
Abdullah Gül, Bursa'da oğluna kız istedi

11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün oğlu Ahmet Münir Gül, Bursa’da işadamı Abdullah Karadere’nin Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi son derslik öğrencisi bulunan kızı Zehra Ayşe Karadere ile sözlendi. Eşi Hayrünnisa Gül ile müşterek geçen cumartesi günü Bursa’ya gelen Abdullah Gül, Zehra Ayşe Karadere’yi ailesinden istedikten sonra söz yüzüğü taktı.

Abdullah Gül ve benzeri Hayrünnisa Gül, cumartesi günü sessiz sedasız Bursa’ya geldi. Gül, aslen Kayserili bulunan ve Bursa’da tekstil işleri oluşturan Abdullah Karadere’nin Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi son sınıfında okuyan kızı Zehra Ayşe Karadere’yi oğlu Ahmet Münir Gül’e istedi. Karadere ailesinin merkez Nilüfer İlçesi Çamlıca Mahallesi Gümüşkent Sitesi’ndeki evlerinde gerçekleşen törende, söz yüzüklerini de Abdullah Gül taktı. Abdullah Gül, aile arası törenden sonra Sheraton Otel’e geçti ve burada işadamı Faik Çelik ve Bursa Fan Kulüp Başkanı Ali Ademoğlu ile sohbet etti. 

ANKARA’DA ÖĞRENCİYKEN TANIŞMIŞLAR

Ali Ademoğlu, törenin aile içerisinde gerçekleştiğini ve Gül’ün gelişinden Bursa’daki yetkililerin dahi haberinin olmadığını belirterek şöyle dedi:

"Sayın Gül, tören sonrası Bursa’dan ayrıldı. Bursa’nın damadı olacak Ahmet Münir Gül de hafta sonunu Bursa’da geçirdi. Evlilik için ilk adımı atan Ahmet Münir Gül ile Zehra Ayşe Karadere’nin Ankara’da öğrenciyken tanıştıklarını sanıyorum."

Ali Ademoğlu, aile arası söz töreni ile alakalı fotoğrafların da Abdullah Gül’ün matbuat bürosundan dağıtılacağının kendilerine söylendiğini kaydetti.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar