Abdullah Aymaz İlkokulu masa tenisinde kupaları topladı

Meram Kaymakamlığı’nın organize ettiği Masa Tenisi Kaymakamlık Kupası Turnuvası, oynanan final müsabakalarıyla sona erdi. Merve Meram Abdullah Aymaz, küçük kızlar ve küçük erkeklerde kupanın sahibi oldu.Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor...

Google Haberlere Abone ol
Abdullah Aymaz İlkokulu masa tenisinde kupaları topladı

Meram Kaymakamlığı’nın organize ettiği Masa Tenisi Kaymakamlık Kupası Turnuvası, oynanan final müsabakalarıyla sona erdi. Merve Meram Abdullah Aymaz, küçük kızlar ve küçük erkeklerde kupanın sahibi oldu.

Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi Salonu'nda düzenlenen Meram Kaymakamlığı Masa Tenisi Kaymakamlık Kupası Turnuvası'nda, Merve Meram Abdullah Aymaz İlkokulu, Küçük Kızlar ve Küçük erkeklerde tüm rakiplerini geride bırakarak kupayı aldı. Daha önce de Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği masa tenisi turnuvasında 2 birincilik alan Özel Merve Meram Abdullah Aymaz İlkokulu Masa Tenisi Takımı oyuncuları, kupalara yenilerini eklemenin gururunu yaşadı.

Okul Müdürü Hüseyin Taş, “Okulumuz, Küçük Kızlar ve Küçük Erkeler Masa Tenisi takımlarımızın Meram Kaymakamlığı kupasında başarılı müsabakalar çıkartarak, Meram Kaymakamlık Kupası'nı almaları hem bizleri hem de velilerimizi sevindirmiştir. Bu başarılara imza atan öğrenci ve öğretmenlerimizi kutluyorum.” dedi.

CİHAN

Yorumlar