Abdülkadir Selvi'den Bülent Arınç'a Destek

Gazeteci Abdülkadir Selvi, Bülent Arınç'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında yaptığı izahatlara destek çıktı. Selvi, 'Erdoğan'ın izahatları zihinleri bulandırdı.' dedi.

Google Haberlere Abone ol
Abdülkadir Selvi'den Bülent Arınç'a Destek

C. Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'İzleme Komitesi'ni müsait bulmuyorum' sözlerine 'Kendisi sürecin her etabından haberdardır. Her hafta da bilgi verilmektedir. Kendisinin bu sözleri ona tenkit yapılmasına sebep olabilir. Hükümeti yıpratabilir' sözleriyle reaksiyon işaret eden Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a Yeni tan Gazetesi Ankara Temsilcisi Abdülkadir Selvi'den destek geldi.

'KATILIYORUM ÖNEMLİ BİR AÇIKLAMA'

CNN Türk'te 'Ne Oluyor?' programında Şirin Payzın'ın misafiri bulunan Selvi, 'Arınç'ı izahatsı bilgiye dayanan bir izahat. Katılıyorum. Açıklama mühim ve değerli' dedi. Abdülkadir Selvi konuşmasını şöyle sürdürdü:

'BİR UYUMSUZLUK VAR'

'Şu anlamda aşırı önemli. Bülent Arınç Başbakan Yardımcısı fakat bilhassa de Hükümet Sözcüsü. Cumhurbaşkanı'nın izleme komitesi hakkında yaptığı izahatdan sonra, ben Diyarbakır, Mardin ve Cizre'den insanlarla münasebet ettim. Büyük bir heyecan vardı fakat o değerlendirmeler bir zihin bulanıklığına yol açtı. Bu şunu gösteriyor; bu konu için bir uyumsuzluk var. Uyum mevcut dersek kitleleri kandırmış oluruz.'

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar