Abdulkadir Çıkmaz, yeniden GAİB Koordinatör Başkanı seçildi

Güneydoğu Anadolu Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Abdülkadir Çıkmaz, yeniden Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Koordinatör Başkanlığı’na seçildi. GAİB Başkanlar Kurulu, yeni dönemde yaptığı...

Google Haberlere Abone ol
Abdulkadir Çıkmaz, yeniden GAİB Koordinatör Başkanı seçildi

Güneydoğu Anadolu Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Abdülkadir Çıkmaz, yeniden Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Koordinatör Başkanlığı’na seçildi.

GAİB Başkanlar Kurulu, yeni dönemde yaptığı ilk toplantı ile koordinatör başkanını seçti. Yapılan seçimle yeniden başkanlık görevine getirilen Abdulkadir Çıkmaz, karar dolayısıyla teşekkür konuşması yaptı. Çıkmaz, “Görev yaptığım süre içerisinde başta Türkiye ve kentimiz Gaziantep’in ihracat payını yükseltmek adına, başarılı çalışmalar hayata geçirdiğimize inanıyorum. Bundan sonraki görev sürem içersinde de hem birlik üyelerimizin ihtiyaçlarını karşılamak ve onları ihracat alanında aydınlatmak adına daha fazla çalışmamız gerektiğini düşünüyorum. Bu anlamda, ülkemizin ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin ihracat alanında lokomotif görevi gören birliğimiz ihracat oranını artırmaya yönelik hedeflerini her geçen gün yükseltmeye devam ediyor. Bu çerçevede bilinmelidir ki yurt dışında genişletmeye çalıştığımız pazar payımızı yenilikçi, kaliteli üretim anlayışını hayata geçirerek elde edebileceğimizin altını çizmek istiyorum.” dedi.

GAİB olarak, ülkenin ihracat alanında hedeflediği 2023 hedefi doğrultusunda üzerlerine düşen başarıyı göstereceklerine tüm kalbiyle inandığını vurgulayan Çıkmaz, “2023 vizyonunda ortaya koyduğumuz 30 milyar dolarlık ihracat rakamına ulaşacağımıza inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar