ABD'li heyetten Siirt Valisi Ahmet Aydın’a ziyaret

Siirt Üniversitesi Rektörü Murat Erman, beraberinde ABD Louisina Eyaleti Southern Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.

Google Haberlere Abone ol
ABD'li heyetten Siirt Valisi Ahmet Aydın’a ziyaret

Siirt Üniversitesi Rektörü Murat Erman, beraberinde ABD Louisina Eyaleti Southern Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Habib Muhammedi ile birlikte Siirt Valisi Ahmet Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Siirt Valisi Ahmet Aydın’ a nezaket ziyaretinde bulunan Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman üniversitenin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Siirt Üniversitesi Rektörü Erman, Öğrenci ve Öğretmen Elaman Değişim Ön Protokolü kapsamında Louisina Eyaleti Southern Üniversitesindeki değerli hocalarımızı ilimizde misafir ettiklerini belirterek, "Her iki üniversite arasında imzalanacak protokol ile Siirt Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Elektrik ve Elektronik bölümünde eğitim gören öğrenciler 2014-2015 eğitim-öğretim yılında 1-2+2 eğitim ön Protokolü ile 2 yıl ABD ve 2 yıl Türkiye’ de okuma şansı sağlanarak, çift diplomalı olarak mezun olmalarını hedefliyoruz." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ahmet Aydın Siirt Üniversitesi Rektörü Murat Erman ve Southern Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Habib Muhammedi‘ye çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette Southern Üniversitesi Türkiye Sorumlusu Prof. Dr. Osman Kandara ile aynı üniversitenin bölüm başkanı Prof. Dr. İbrahim Kossavi’de yer aldı.
CİHAN

Yorumlar