ABD temsilciliğinin Adil Öksüz'ü aradığı telefonla ilgili yeni gelişme

15 Temmuz darbe girişimi gecesinde Adil Öksüz'ün ABD konsolosluğundan aranmasıyla çok tartışılmıştı. ABD büyükelçiliği tarafından açıklamada, aramanın "Pasaport iptalinin bildirimi için yapıldığını" ileri sürmüştü. Ancak yeni ortaya çıkan bir bilgiye göre, konsolosluğun aradığı numara Adil Öksüz'ün üzerine kayıtlı bir telefon değil.

Google Haberlere Abone ol
ABD temsilciliğinin Adil Öksüz'ü aradığı telefonla ilgili yeni gelişme

Sonhaberler | Haber Merkezi

15 Temmuz darbe girişiminden sonra FETÖ ile ilgili Türkiye'ye gerekli yardımları yapmayan ABD'nin darbedeki rolüyle ilgili şüpheler her geçen daha da artıyor. Darbenin Fetullah Gülen'den sonraki ikinci ismi olarak bilinen Adil Öksüz'ün 15 Temmuz gecesi ABD konsolosluğundan arandığı telefon numarasının, üzerine kayıtlı olmadığı ortaya çıktı. 

Habertürk'te yayınlanan programda 15 Temmuz darbe girişiminin kilit isimlerinden firari Adil Öksüz'le ilgili çok önemli bir bilgi paylaşıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın katıldığı programda, Adil Öksüz'ün 15 Temmuz gecesi ABD konsolosluğundan arandığı telefon numarasının vize aldığında kayıtlı olan telefon değil, üzerine kayıtlı olmayan başka bir numara olduğunu söyledi.

Bu bilgiden sonra diğer konuklar, çok önemli bir bilginin ortaya çıktığını vurgularken, güvenlik uzmanı Mete Yarar da "Bu büyük bir skandal, ilk defa duyuyorum, olmayan numarayı biliyorlar, nasıl biliyorlar" diyerek şaşkınlığını gizleyemedi.

Yorumlar

hasan abd darbeye iştirakten yargılanmalı
asım abd elçiliğini dabeye destekten davaya dahil edin