ABD Büyükelçiliği önüne çocuk tabutu bıraktılar

Gazze’de şehit olan Filistinliler için cuma namazı sonrası Kocatepe Camii’nde gıyabi cenaze namazı kılan grup, ABD Büyükelçiliği'ne yürüyüp büyükelçilik önüne temsili çocuk tabutu bıraktı. 'Zalimlerin kanı İsrail’i boğacak',...

Google Haberlere Abone ol
ABD Büyükelçiliği önüne çocuk tabutu bıraktılar

Gazze’de şehit olan Filistinliler için cuma namazı sonrası Kocatepe Camii’nde gıyabi cenaze namazı kılan grup, ABD Büyükelçiliği'ne yürüyüp büyükelçilik önüne temsili çocuk tabutu bıraktı. 'Zalimlerin kanı İsrail’i boğacak', 'lailaheillallah', 'Katil İsrail Türkiye’den defol' sloganları atıldı.

ABD Büyükelçiliği önünde çevik kuvvet ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı. Camiden büyükelçilik önüne kadar yürüyen kalabalık, kendileri için ayrılan alanda 'lailaheillallah', 'Allahüekber Allahüekber lailaheillallah Hüvallahüekber Allahükber velilleilhamd' diye slogan attı. ABD Büyükelçiliği önünde Gazze’de şehit olan Filistinliler için 'Sala' getirildi. ‘Sala’ sonrası omuzlarında getirdikleri temsili çocuk tabutlarını ABD Büyükelçiliği önüne bıraktı. Grup, temsili çocuk tabutlarını bıraktıktan sonra olaysız şekilde ayrıldı.

CİHAN

Yorumlar