ABD Başkonsolosluğu Önündeki Korku Dolu Anlar Kamerada

ABD Başkonsolosluk binası önündeki şüphelinin, 'Allah'tan başka ilah yoktur' diye bağırdığı anlar ve konsolosluk önündeki hareketli dakikalar amatör kameraya yansıdı.

Google Haberlere Abone ol
ABD Başkonsolosluğu Önündeki Korku Dolu Anlar Kamerada

Sarıyer'deki ABD İstanbul Başkonsolosluğu'nda 'şüpheli kişi' hareketliliği yaşandı. ABD'nin İstanbul'daki kalesinde yaşanan o hareketli anlar amatör kamera nedeni ile görüntülendi.

KESKİN NİŞANCILAR ALARMA GEÇTİ

Başkonsolosluk önüne kırmızı renkli aracıyla gelen bir şahıs üstünde patlayıcı bulunduğu söyledi. Konsolosluk kapıları derhal kapanırken alarm sesleri yükseldi. Başkonsolosluktan yapılan anonslarda kimsenin dışarı çıkmaması istendi. Bu sırada konsolosluk duvarlarında keskin nişancılar hazır bekledi.

POLİS HAREKETE GEÇTİ

Siyah kıyafetli şüpheli, 'Allah'tan diğer ilah yoktur' diyerek yapı önündeki bölgede dolaştı. Elini montunun içine sokarak başkonsolosluk önünde bekleyen zanlı şahıs için polis harekete geçti. hususi harekat ekipleri de hadise yerine geldi.

GÖZALTINA ALINDI

Bir zaman sonra zanlı şahıs gözaltına alındı. Şüphelinin, akli dengesinin yerinde bulunmadığı söylendi. Şüpheli gözaltına alındıktan sonra vasıtası da çekiciyle götürüldü

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar