Abant'a Kar Yağdı

Doğa harikasının eşsiz güzelliği tatilcileri büyüledi.

Google Haberlere Abone ol
Abant'a Kar Yağdı

Bolu Abant Tabiat Parkı'nda kar kalınlığı 20 santime ulaşırken, beyaz örtüyle kaplanan doğa harikası, tatilcilerin akınına uğradı.

Abant'ta aralıklarla kar yağışı etkili olurken, kar kalınlığı 20 santime ulaştı. Abant günübirlik tatilcilerin akınına uğrarken, doğa harikasının eşsiz güzelliği tatilcileri büyüledi. Tatilciler karlar üzerinde neşeli dakikalar yaşadılar. Kar yağışı Abant'ta bulunan otellerin işletmecilerinin de yüzünü güldürdü. Kar yağışıyla birlikte otel rezervasyonları doldu. Büyük Abant Oteli Genel Müdürü Mehmet Temel kar yağışının ardından Abant'ın muhteşem bir manzaraya büründüğünü belirterek, "Karla birlikte otel rezervasyonlarımız da arttı. Şu an otelimiz dolu durumda. Kar yağışı bizim de yüzümüzü güldürüyor. Yılbaşı rezervasyonları için de yoğun bir talep var. Şimdiden yüzde 80 doluluk oranına ulaştık" diye konuştu.

GÖLCÜK TABİAT PARKI BEMBEYAZ

Çam ormanları arasında saklı Gölcük Tabiat Parkı da kar yağışıyla birlikte tatilcilerin akınına uğradı. Gölcük'te kar kalınlığı yaklaşık 15 santime ulaştı. Gölcük'e gelenler kar yağışı altında yürüyüş yapmanın keyfini çıkardı. Tatilciler kar topu oynayıp karın tadını çıkardı.

Yorumlar