9 yıldır kayıp çocuğu için umudunu sosyal medyada arıyor

Eskişehir’de 9 yıl önce evinin önünde oynarken kaybolan Tarık Eymen Uslu'nun annesi Hatice Atici, oğlunu bulmak için çalmadık kapı, baş vurmadığı yöntem bırakmadı. Acılı anne son olarak Eymen'in çeşitli dönemlerde çekilmiş fotoğraflarını...

Google Haberlere Abone ol
9 yıldır kayıp çocuğu için umudunu sosyal medyada arıyor

Eskişehir’de 9 yıl önce evinin önünde oynarken kaybolan Tarık Eymen Uslu'nun annesi Hatice Atici, oğlunu bulmak için çalmadık kapı, baş vurmadığı yöntem bırakmadı. Acılı anne son olarak Eymen'in çeşitli dönemlerde çekilmiş fotoğraflarını birleştirip video haline getirerek, oğlunun bulunması için sosyal medyada paylaşıyor.

Sosyal medyanın dahi etkin kullanıldığını vurgulayan acılı anne Atici, "Türkiye'nin her yerine Eymenimin kayıp ilanını gönderdim. Ancak 9 yıldır bir netice alamadım. Günümüzde sosyal medya çok etkin, böyle dünyanın her yerine ulaşabilirim umudunu taşıyorum." ifadelerini kullandı.

Eskişehirli Hatice Atici, 9 sene önce evlerinin önünde oynarken kaybolan minik yavrusu Eymen'den umutlu bir haber bekliyor. Üzerinden yıllar geçmesine rağmen aranmadık yer bırakmasa da o hala oğlunun geleceği inancını taşıyor. Seneler geçse de oğlunu aramaktan vazgeçmeyen anne Atici, kendisinin tabiriyle ‘Eymoşunun’ çeşitli dönemlerde çektiği fotoğraflarını arka arkaya yapıştırarak video haline getirdi. Söz konusu videoyu izlemeye dayanamayan acılı anne, videoyu sosyal medyada sürekli paylaşıyor.

Sosyal medyanın günümüzde etkin olduğunu aktaran acılı anne Atici, "Bir anneyi evladından koparmak kadar acı bir şey yok. 9 yıldır umudumu yitirmedim. Oğlumu bulmak için elimden geleni yapıyorum ve umudumu yitirmeyeceğim. Oğlum için çeşitli arayışlara girdim. Oğlumun çekilmiş fotoğraflarını birleştirip 4 dakikalık bir video haline getirdim. Sosyal medyada paylaşıyorum. Böylece çocuğumun videosunu dünyanın her yerine ulaştıracağıma inanıyorum. Ve oğlumu bulacağım o mutlu günün geleceğine inanıyorum." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar