8 zehir tacirleri yakaladı, biri tutuklandı

Batman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde satışı yapılan halka açık ve gençler için risk oluşturan alanlara yönelik operasyon yaptı. Birçok yerde eş zamanlı olarak...

Google Haberlere Abone ol
8 zehir tacirleri yakaladı, biri tutuklandı

Batman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde satışı yapılan halka açık ve gençler için risk oluşturan alanlara yönelik operasyon yaptı. Birçok yerde eş zamanlı olarak yapılan kontrollerde içime hazır hale getirilmiş paketler halinde toplam 156 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Olayla ilgili yakalanan 8 şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde ticareti yapmak, bulundurmak ve kullanmak suçları nedeniyle işlem yapıldı.

Batman Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde sokak satıcılarına yönelik yürütülen çalışmalar sonucunda ise değişik tarihlerde toplam ağırlığı 149 gram esrar maddesi ve 1 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Yapılan operasyon kapsamında yakalan 3 şüpheli ifadeleri alındıktan sonra uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adliyeye sevk edildi. Şahıslardan biri tutuklanırken biri hakkında adli kontrol kararı verildi. Bir şahıs ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

CİHAN

Yorumlar