8 bin Rus turist Zerk'te köy turuna çıktı

Rus turistler Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Zerk köyünde tura başladı. Rus Mobaly Turizm Seyahat Acentesi Genel Müdürü Natalia Baranov, geçen yıl 8 bin Rus turistin Beşkonak Köprülü Kanyon ile Karabük ve Zerk köyünde köy turuna çıkardıklarını söyle.

Google Haberlere Abone ol
8 bin Rus turist Zerk'te köy turuna çıktı

Rus turistler Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Zerk köyünde tura başladı.

Rus Mobaly Turizm Seyahat Acentesi Genel Müdürü Natalia Baranov, geçen yıl 8 bin Rus turistin Beşkonak Köprülü Kanyon ile Karabük ve Zerk köyünde köy turuna çıkardıklarını söyledi. Rus turistlerin Manavgat'a 80 kilometre uzaklıktaki Selge Antik Kent'inde bulunduğu Zerk köyüne jeeplerle gittiğini belirten Baranov, tura katılan turistlere köy hayatı ve bölgenin doğal güzellikleri hakkında bilgi verdiklerini kaydetti.

Tur kapsamında turistlerle köyde yaşayan köylülerle en 5 kişi ile sohbet ettirdiklerini belirten Baranov, bu seneki hedeflerini 25 bin Rus'u Zerk köyüne çıkarmak olduğunu söyledi. Baranov, "Zerk köyünün doğal manzarası Antalya'nın köyleri içinde köy turizmine en elverişli olanı. Rus turist köyde 3 saat tur yaptıktan sonra Türk kahvesi ikramı sonrası Manavgat'a geri dönüyor. Rus turistler Zerk köyünde tur yapmayı ve tarih köyde dolaşmayı seviyor." dedi. Köy turu uzmanı Asım Baştuğ, turda Antalya'nın en ayrıcalıklı köyün Zerk olduğunu kaydetti. CİHAN

Yorumlar