76 yıl sonra mezun oldukları okulda buluştular

1938 yılında Bursa Erkek Lisesi’nden mezun olan Hilmi Büyükşekerci (93) ve Tahir Işıkgil (92) okulun pilav gününde buluştu. Bursa Erkek Lisesi’nin geleneksel pilav gününe CHP Bursa Milletvekili Turhan Tayan, Büyükşehir Belediye Başkanı...

Google Haberlere Abone ol
76 yıl sonra mezun oldukları okulda buluştular

1938 yılında Bursa Erkek Lisesi’nden mezun olan Hilmi Büyükşekerci (93) ve Tahir Işıkgil (92) okulun pilav gününde buluştu.

Bursa Erkek Lisesi’nin geleneksel pilav gününe CHP Bursa Milletvekili Turhan Tayan, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Nilüfer Belediye Başkanvekili Fırat Emiroğlu, çok sayıda davetli katıldı. 1938 mezunları 93 yaşındaki Hilmi Şekercioğlu ile 92 yaşındaki Tahir Işıkgil’in buluşması da duygusal görüntülere sahne oldu. Erkek Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Cevdet Ulu, mezunların desteği ile 18 derslikli ek binanın tamamlandığını söyledi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise 131 yıldır Bursa’ya hizmet eden Türkiye’nin önemli Mekteb-i Sultani’leriden biri olan Erkek Lisesi’nin sosyal, kültürel hayattan bilim ve politik hayata, kent yönetiminden, ülke yönetimine kadar çok kaliteli insanları yetiştirdiğine dikkat çekti.

CİHAN

Yorumlar