732 üniversiteli genç sporda buluştu

Kars İl Emniyet Müdürlüğü ve Kafkas Üniversitesi (KAÜ), 29 Nisan-10 Mayıs arasında düzenlenen, 'Gelin Sporda Buluşalım' projesi ile 732 öğrenciyi bir araya getirdi. Proje kapsamında 5 branşta kardeşçe geçen müsabakaların finali Futsal...

Google Haberlere Abone ol
732 üniversiteli genç sporda buluştu

Kars İl Emniyet Müdürlüğü ve Kafkas Üniversitesi (KAÜ), 29 Nisan-10 Mayıs arasında düzenlenen, 'Gelin Sporda Buluşalım' projesi ile 732 öğrenciyi bir araya getirdi. Proje kapsamında 5 branşta kardeşçe geçen müsabakaların finali Futsal karşılaşmasıyla yapıldı.

KAÜ Necdet Kaya Spor Salonu'nda gerçekleştirilen kapanış töreninde 5 branşta dereceye giren öğrenciler ödüllerini alırken turnuvanın finali Futsal karşılaşması ile yapıldı. Sarıkamış Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) arasında ki karşılaşma çekişmeli anlara sahne oldu. Müsabakada galibiyeti, BESYO 10 - 5'lik skorla elde atti. Galibiyet sevincini taraftarlarıyla paylaşan BESYO’lu öğrenciler İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak ile ‘selfie’ yaptılar.

Turnuvanın, Futsal branşında birinciliği; Sarıkamış BESYO, ikinciliği; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, üçüncülüğü ise Eğitim Fakültesi aldı. Diğer branşlardan, bayanlar Voleybol Şampiyonu; Sağlık Yüksekokulu, Erkekler Voleybol Şampiyonu Fen Edebiyat Fakültesi, Basketbol Şampiyonu; Veterinerlik Fakültesi olurken Personel Satranç birincisi Kars Sağlık Yüksekokulu'nda öğretim görevlisi Yrd. Doç. Dr. Seyit Ali Bingöl oldu. Derece elde edenlere, Vali Eyüp Tepe, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Köylü, Adalet Komisyon Başkanı İbrahim Kayabaşı, KAÜ Rektörü Prf.Dr. Sami Özcan ve İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak ödüllerini verdi. Program toplu fotoğraf ile sona erdi.

CİHAN

Yorumlar