7 yıldır masa tenisi şampiyonu

Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullararası masa tenisi şampiyonasında sonuç değişmedi.

Google Haberlere Abone ol
7 yıldır masa tenisi şampiyonu

Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullararası masa tenisi şampiyonasında sonuç değişmedi. Son 7 yıldır şampiyonluğu elinden bırakmayan Petrolkent Mahallesi’ndeki İMKB Ortaokulu öğrencileri bu yıl da minikler ve yıldızlar kategorisinde birinciliği alarak büyük bir başarıya imza attı. Masa tenisi branşında son üç yılda bölge şampiyonu olarak Türkiye finallerine katılan İMKB Ortaokulu öğrencileri, Türkiye 3. olarak Batman'ın gurur kaynağı oldu.

Takımına her zaman olduğu gibi bu yılda güvendiğini söyleyen Okul Müdürü Ekrem Başalak, yarışmalara iyi hazırlandıklarını ve öğrencilerinin başarısından her zaman emin olduğunu belirterek, bu başarıda büyük pay sahibi olan Beden Eğitimi Öğretmeni Abdulselam Gök’ü kutladı. Masa tenisi yanı sıra güreş müsabakalarında da takım halinde il birinciliğini kazandıklarını belirten Başalak, Batman’ı Türkiye Şampiyonası’nda başarıyla temsil etmek istediklerini söyledi.

Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa da şampiyona sonunda yaptığı açıklamada masa tenisi şampiyonasında yıllardır birinciliğe abone olan İMKB Ortaokulu öğrencilerinin bu yılki başarısının şaşırtmadığını, şampiyon öğrencilerin rekora doğru koştuğunu söyledi. İMKB Ortaokulu öğrenci, öğretmen ve idarecilerini başarıdan dolayı kutlayan Akboğa, Türkiye Finalleri’nde birincilik beklediklerini, bunun için şampiyon öğrencilere destek sunacaklarını ifade etti. CİHAN

Yorumlar