7 bin öğrenciye karne hediyesi olarak sinema bileti verildi

Kayseri’de karnesini alan çocuklar, İpeksaray Alışveriş Merkezi Onay Cinelux’de, 1 hafta boyunca devam eden ücretsiz sinema şenliğinde, aileleri ile birlikte keyifli vakit geçirdi. Okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte karnelerini alan...

Google Haberlere Abone ol
7 bin öğrenciye karne hediyesi olarak sinema bileti verildi

Kayseri’de karnesini alan çocuklar, İpeksaray Alışveriş Merkezi Onay Cinelux’de, 1 hafta boyunca devam eden ücretsiz sinema şenliğinde, aileleri ile birlikte keyifli vakit geçirdi.

Okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte karnelerini alan çocuklara yönelik olarak 13-19 Haziran 2014 tarihleri arasında; Çinkom, İpek Mobilya, İpekar İnşaat ve İpeksaray AVM Sosyal Sorumluluğu ile gerçekleştirilen ‘Karne sizden, sinema bizden şenliği’ Kayseri halkı tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. İpeksaray AVM Onay Cinelux'te Kuşlar Şehri'nde macera sinema filmini ücretsiz olarak izleyen çocuklara şenlik kapsamında cips ve meyve suyu ikramı da yapıldı.

İpek Grup Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan’da etkinliğin son gününde sinema filmini çocuklarla birlikte izledi. Filmin bitiminin ardından çocuklarla bir araya gelerek kısa süre sohbet eden Arslan, çocuklarla birlikte fotoğraf çektirdi. Etkinliğin başarılı bir şekilde gerçekleştirildiğini ve Sosyal Sorumluluk görevinin güzel bir örneğinin sergilendiğine dikkati çeken İpek Grup Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan, "Çocuklarımız yaz dinlenme safhasına geçerken, sinemadan öğrendikleri ve eğlendikleri ile eğitimlerine devam etmiş oluyorlar. Bu etkinliğimizin çocuklarımıza bir ödül olmasını istedik. İpek Grup olarak bizde onların eğitimlerini önemsediğimizi hissettirmek istedik. Hem eğlence vesilesi olsun, hem de sanatla iç içe olsunlar diye düşündüğümüz, Sosyal Sorumluluk boyutunda bir çalışma örneği bu. Anlamlı ve keyifli bir faaliyet olduğunu düşünüyorum. Bu etkinlikle günlük yaklaşık bin çocuğumuz aileleri ile birlikte bu kampanyamızdan faydalandı. Bu tür sosyal sorumluluk çalışmalarımız devam edecek." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar