7 aydır bitkisel hayatta olan oğlu için yardım bekliyor

Ailesine destek olmak için İstanbul’da giden Gaziantepli inşaat işçisi Adem Özdemir(18), Kilyos sahilinde girdiği denizde boğulma tehlikesi geçirdi.

Google Haberlere Abone ol
7 aydır bitkisel hayatta olan oğlu için yardım bekliyor

Ailesine destek olmak için İstanbul’da giden Gaziantepli inşaat işçisi Adem Özdemir(18), Kilyos sahilinde girdiği denizde boğulma tehlikesi geçirdi. Özdemir, 7 aydır bitkisel hayatta yaşam mücadelesi veriyor. Oğlunun 7 aydır bitkisel hayatta olduğunu dile getiren baba Nahsen Özdemir (38), çocuğunun tedavisini için yardım bekliyor.

    Çiftçilikle uğraşan ailesine destek olmak için İstanbul'a giden inşaat işçisi Adem Özdemir, arkadaşlarıyla girdiği denizde boğularak bitkisel hayata girdi. 2 odalı evde maddi imkansızlıklar içerisinde bitkisel hayat süren oğlunun bakımını sürdürmekte zorluk çektiğini dile getiren baba Nahsen Özdemir, yetkililerden yardım istiyor. Baba Özdemir, “7 kişilik ailemin geçimini tarım işçiliği yaparak sağlıyorum. 18 yaşındaki oğlum Adem aile ekonomisine katkı sağlamak için İstanbul’a gitmişti. Kilyos sahilinde girdiği denizde boğulmak üzereyken çevredeki vatandaşlar tarafından kurtuldu. 12 gün yoğun bakım ünitesinde tedavi gördükten sonra Gaziantep’e getirdik ve 5 buçuk ay Dr. Ersin Arslan Hastanesi’nde yoğun bakımda kaldı.” dedi.

    Taburcu işlemlerinin ardından oğlunu 2 odalı eve getirdiğini ve bakmakta zorluk çektiğini ifade eden baba Özdemir, “Taburcu işlemlerinden sonra oğlumu Araban ilçesine bağlı Fakılı köyündeki 2 odalı babamdan kalma eve getirdim. 23 günden beri de Fakılı köyündeki diğer 3 çocuğum, ben, eşim ve yaşlı annemle birlikte yaşadığım 2 odalı evde maddi imkansızlıklar içerisinde bitkisel hayat süren Adem’in bakımını sürdüremiyorum. Adem’in bakımını yapabilmem için yetkililerden ve hayırseverlerden maddi yardım bekliyorum.’’diye konuştu. CİHAN

Yorumlar