66 Yıl Sonra Evine Su Getirilen Fatma Nineye, Türel'den Sürpriz

Antalya'da 20 yaşında gelin geldiği evde 66 yıl aradan sonra su ile tanıştırdığı 86 yaşındaki Fatma Düngüllü'ye, Belediye Başkanı Menderes Türel bir sürpriz daha yaptı.

Google Haberlere Abone ol
66 Yıl Sonra Evine Su Getirilen Fatma Nineye, Türel'den Sürpriz

Antalya'nın Demre ilçesi Yavu köyünde 20 yaşında gelin geldiği evde 66 sene aradan sonra su ile tanıştırdığı 86 yaşındaki Fatma Düngüllü'ye, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel bir sürpriz daha yaptı. Türel, Fatma Nine'ye LCD Televizyon armağan etti.

66 YIL SU SIKINTISI YAŞADI

Antalya'nın Demre ilçesinde 66 sene öncelikle gelin şekilde geldiği evin musluğundan ilk kez su akan 86 yaşındaki Fatma Düngüllü, evine kadar gelen sudan sonra bu kere protokollü ağırladı. Demre Yavu Mahallesi'nde yaşayan 86 yaşındaki Fatma Düngüllü, 66 sene öncelikle henüz 20 yaşındayken gelin şekilde geldiği evde seneler boyunca su sorunu yaşadı.

YAĞMUR SUYUYLA SU İHTİYACINI KARŞILADI

Çevrede olan kuyulardan yağmur suyunu doldurarak su ihtiyacını karşıladığını söyleyen İhtiyar kadının evine Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri 700 mt. uzunluğunda boru döşeyerek suya kavuşmasını sağladı. Eşini 2000 yılında kaybettiğini, 4 oğlu ve 3 kızı bulunduğunu belirten Fatma Nine, gelin geldiği evde ilk kez suya kavuştuğu için mesut olduğunu söyledi.

DAVUTOĞLU'NDAN TÜREL'E ÖVGÜ

Yıllar sonra da olsa evinin musluğundan su akmasının sevincini yaşadığını izah eden İhtiyar kadına getirilen bu hizmet Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da gündemine geldi. Yaptığı toplu açılış esnasında Menderes Türel'i misal göstererek, 'Antalya'yı 66 sene sonra Fatma Nine'nin evine su getiren Menderes Türel'e emanet ettik' diyen Davutoğlu'nun sözleri Fatma Nine'yi tekrar gündeme taşıdı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in talimatıyla evine su bağlanarak 66 yıllık özlemine kavuşan 86 yaşındaki Fatma Düngüllü'ye Başkan Menderes Türel ziyaret ederek bir sürpriz daha yaptı.

TÜREL, HEYETLE BERABER 400 METRE TIRMANDI

Büyükşehir Belediyesi üst yöneticileri, daire başkanları, kaymakam, belediye başkanı ve hizmet ünitesi koordinatörleriyle müşterek Fatma Nine'nin evine gitmek için dağlık bölgede 400 mt. yokuş çıkan Menderes Türel uzun yürüyüş maratonunun peşinden Fatma Nine'nin evine ulaştı. Menderes Türel, İhtiyar kadını görünce derhal sarılıp elini öptü ve bir zaman sohbet etti.

DAVUTOĞLU'NUN KONUŞMASINI YENİ TELEVİZYONUNDA SEYRETTİ

Yanında Fatma Nine için dev LCD televizyon da getiren Türel, daha sonra televizyonu odaya kurdurtarak Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Fatma Nine ile ilgili övgü dolu sözlerinin yayınlandığı kaseti gene Fatma Nine ile müşterek izledi. Fatma Nine Başbakan Davutoğlu'nun kendinden bahsettiğini görünce gözleri dolarak yalnızca 'Allah razı olsun oğlum' diyebildi.

NİNEMİZİN MUTLULUĞU BİZİM İÇİN HER ŞEYE DEĞER

Fatma Nine'nin mutluluğunun kendileri için iri bir ciddiyet taşıdığını aktaran Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, '20 yaşında gelin girdiği evde 66 sene sonra 86 yaşında suyun aktığını gören Fatma ninemizin mutluluğu bizim için her şeye değer. Biz onlar için çalışıyoruz. Onlar için çalışmaya da devam edeceğiz' derken, Fatma Nine de 'Allah size uzun uzun hayat versin, Allah razı olsun' diyerek, Türel'e teşekkür etti.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar