65 bıçak darbesine müebbet hapis verildi

Bolu’da yaklaşık bir yıl önce 65 bıçak darbesiyle öldürülen iş adamı Naci Keskin’in katili Hakan Yılmaz’ın yargılandığı dava sonuçlandı. Mahkeme, Yılmaz’ı, ağırlaştırılmış müebbet ve artı 13 yıl hapis cezasına çarptırdı.Bolu’da...

Google Haberlere Abone ol
65 bıçak darbesine müebbet hapis verildi

Bolu’da yaklaşık bir yıl önce 65 bıçak darbesiyle öldürülen iş adamı Naci Keskin’in katili Hakan Yılmaz’ın yargılandığı dava sonuçlandı. Mahkeme, Yılmaz’ı, ağırlaştırılmış müebbet ve artı 13 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Bolu’da geçtiğimiz yıl 8 Haziran tarihinde vücuduna aldığı 65 bıçak darbesi ile öldürülen iş adamı Naci Keskin’in katili Hakan Yılmaz’ın bir yıldır süren yargılanması sonuçlandı. Hakim karşına telekonferans yöntemi ile çıkan Yılmaz, cinayeti işlemediğini savundu. Maktulün avukatı Sinan Barut ise Adli Tıp raporlarını sunarak, katilin maktulü, 17’si öldürücü, 15’i savunma amaçlı ve geri kalanı cilt ve cilt altı kesiği olmak üzere 65 bıçak darbesi ile taammüden ve canavarca hisle adam öldürmek suçundan en ağır cezanın verilmesini istedi. Mahkeme heyeti, Hakan Yılmaz'a, ağırlaştırılmış müebbet ve artı 13 yıl hapis verdi.

CİHAN

Yorumlar