61 Yaşındaki Adam Baltayla Öldürüldü

61 yaşındaki Ertuğrul Aladağ, metruk bir binada boynundan ve yüzünden kesilmiş halde ölü bulundu. Olay yerinde cinayette kullanıldığı düşünülen bir balta bulundu.

Google Haberlere Abone ol
61 Yaşındaki Adam Baltayla Öldürüldü

61 yaşındaki Ertuğrul Aladağ'ın, İstanbul Eyüp'te metruk bir binada boynundan ve yüzünden kesilmiş vaziyette cesedine ulaşıldı. Polis, cinayeti kimin veya kimlerin işlediğini saptamak için geniş çaplı araştırma başlattı.

ALADAĞ'I BULMAK İÇİN HERKES SEFERBER OLDU

Olay, Çırçır Mahallesi'nde bulunan Hakan Sokak üstündeki tek katlı metruk bir binada meydana geldi. Dünden bu güne kadar kendisinden haber alınamayan Ertuğrul Aladağ'ın yakınları vaziyeti polise bildirdi. Daha sonra, mahalle sakinleri Aladağ'ı çevrede aramaya başladı. Ertuğrul Aladağ'ın yakınları, evlerine yakın bulunan taksi durağındaki çalışanlara da vaziyeti bildirdi. Bunun üstüne taksi durağında çalışanlar, Ertuğrul Aladağ'ın metruk binada olabileceğinden şüphelendi.

TAKSİCİLER BULDU

Taksiciler, Aladağ'ı, evinden 100 mt. mesafedeki metruk binada, yüzü ve boynu kesilmiş biçimde öldürülmüş şekilde buldu. Bunun üstüne taksiciler vaziyeti derhal polise ve Aladağ'ın ailesine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, cinayetin işlendiği noktayı güvenlik şeridiyle kapattı.

BALTA İLE VÜCUDU PARÇALANMIŞ

İlk incelemede, Aladağ'ın balta ile öldürüldüğü ve vücudunun parçalandığı belirlendi. Acı haberi piyasa Aladağ'ın yakınları hadise yerinde gözyaşlarına boğuldu.

GEÇ SAATLERE KADAR DELİL ÇALIŞMASI YAPILDI

Polis, alanda geç saatlere kadar devam eden kanıt çalışması yaptı. Aladağ'ın cesedi, Olay Yeri İnceleme polislerinin incelemelerinin peşinden Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü. Polis, cinayeti kimin veya kimlerin işlediğini saptamak için geniş çaplı araştırma başlattı.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar