6 ay sonra sokağa çıktı

Ankara Yenimahalle Belediyesi, yaklaşık 8 yıldır rahatsız olan ancak son 6 aydır durumu ağırlaşarak tekerlekli sandalyeye mahkum olan Hüseyin İhtiyar’ın hayatındaki engelleri kaldırdı.

Google Haberlere Abone ol
6 ay sonra sokağa çıktı

Ankara Yenimahalle Belediyesi, yaklaşık 8 yıldır rahatsız olan ancak son 6 aydır durumu ağırlaşarak tekerlekli sandalyeye mahkum olan Hüseyin İhtiyar’ın hayatındaki engelleri kaldırdı. Eşi ve kızı ile birlikte yaşayan ve merdiven engeli nedeniyle 6 aydır sokağa çıkamayan İhtiyar, Yenimahalle Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından binaya yapılan rampa sayesinde yeniden dışarı çıktı.
İhtiyar ailesi desteklerinden dolayı Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a teşekkür ederken 6 ay aradan sonra yeniden dışarı çıkma şansı bulan Hüseyin İhtiyar’ın mutluluğu gözlerinden okundu.

RAMPA ÜÇ GÜNDE YAPILDI

İhtiyar’ın yeniden sokağa çıkmasını sağlayacak rampa, Yenimahalle Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından 3 günde yapıldı.
İhtiyar’ın eşinin ve kızının tekerlekli sandalyeyi kolayca indirebilmeleri amacıyla özel olarak tasarlanan rampa, büyük bir titizlikle binaya monte edildi. Her ayrıntı düşünülerek yapılan rampanın bina ile bütünlük sağlaması amacıyla rengi de özel olarak seçildi.

BAŞKANA TEŞEKKÜR

Hüseyin İhtiyar’ın kızı Dilek İhtiyar, tekerlekli sandalyeyi merdivenlerden indiremediği için babasını 6 aydır dışarıya çıkaramadığını belirterek “Yenimahalle Belediyesi, bizim için çok kısa sürede bir engelli rampası yaparak binamızı monte etti. Bu rampa sayesinde babamı artık kolaylıkla dışarı çıkarabiliyoruz. Belediye Başkanımız Fethi Yaşar’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.
CİHAN

Yorumlar