581 öğrenci polisliğe adım attı

Arnavutköy Polis Meslek Yüksekokulu’nda eğitimlerini tamamlayan 581 öğrenci polisliğe ilk adımını attı. Mezuniyet törenine İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok da katıldı. Arnavutköy Polis Meslek Yüksekokulu’nda, lisans mezunu 459...

Google Haberlere Abone ol
581 öğrenci polisliğe adım attı

Arnavutköy Polis Meslek Yüksekokulu’nda eğitimlerini tamamlayan 581 öğrenci polisliğe ilk adımını attı. Mezuniyet törenine İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok da katıldı.

Arnavutköy Polis Meslek Yüksekokulu’nda, lisans mezunu 459 erkek ve 122 kadın polis adayı 7 aylık eğitimlerini tamamladı. Okulun spor salonunda mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Törene İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok da katıldı. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Efkan Âlâ ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da tebrik mesajı gönderdi.

7 aylık eğitimin sonunda dereceye giren öğrenciler çeyrek altınla ödüllendirildi. 13. Dönem birincisi Esra Eryöncü oldu. Gazi Üniversitesi Bilgisayar Öğretmenliği bölümü mezunu Eryöncü, ataması çıkmasına rağmen polis olmayı tercih ettiğini belirterek, "Buraya gelmek için çok şeyden fedakârlık yaptım. Ama vatan ve millet için buna değer." dedi.

Törende konuşan Emniyet Müdürü Selami Altınok da yeni polisleri tebrik etti.

CİHAN

Yorumlar