5. Manavgat Uluslararası Motosiklet Festivali Macar Mokus'un şovuyla sona erdi

5. Manavgat Uluslararası Motosiklet Festivali, kortej geçişiyle sona erdi. 30 Temmuz'da Antalya'nın Manavgat ilesinde başlayan ve bu sene 5'incisi yapılan festivale 81 ilden 2 binin üzerinden motosikletçi katıldı. Motosikletçilerin Manavgat Köprüsü...

Google Haberlere Abone ol
5. Manavgat Uluslararası Motosiklet Festivali Macar Mokus'un şovuyla sona erdi

5. Manavgat Uluslararası Motosiklet Festivali, kortej geçişiyle sona erdi. 30 Temmuz'da Antalya'nın Manavgat ilesinde başlayan ve bu sene 5'incisi yapılan festivale 81 ilden 2 binin üzerinden motosikletçi katıldı. Motosikletçilerin Manavgat Köprüsü üzerinde kortej geçişinde dünyaca ünlü Macar motosikletçi Troger Mokus yol üzerinde motoruyla şov yaptı. Trager Mokus'un motor üzerinde yaptığı akrobasi gösterileri Manavgatlılar tarafından dakikalarca alkışlandı.

Kortej geçişinde Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'de motosikletiyle selamladı. 2 bin motorcu, motorlarıyla Manavgat Köprüsü üzerinden geçerek çadır kurdukları Manavgat Boğaz Otel'deki festival alanına geri döndü.

    Bu sene 30 Temmuz'da başlayan ve 2 Ağustos'ta biten festivalin onur konuğu dünyaca ünlü motosiklet yarışçısı şampiyon Kenan Sofuoğlu olmuştu.

    Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, bu yıl 5'incisini yaptıkları Manavgat Uluslararası Motosiklet Festivali'ne Rusya, Macaristan, Bulgaristan, Avusturya, Yunanistan ve Fransa yanı sıra 81 ilden 2 binin üzerinde motosiklet tutkununun katıldığını söyledi. Sözen, "Manavgat'ın yurtiçi ve yurtdışında tanıtılması adına bu tür etkinlikleri yararlı buluyoruz. Manavgat ekonomisine canlılık ve katma değer sağlıyor. " dedi. CİHAN

Yorumlar