5 kişinin öldüğü kaza sonrası 2 cenaze Kars'ta toprağa verildi

Kars'tan Tokat'a giden Veysel Ubiç idaresindeki otomobilin Erzincan Refahiye'de kamyonla çarpışması sonucu hayatını kaybeden Ubiç ailesinden 5 kişiden 2'si Kars'ta gözyaşları arasında dualarla toprağa verildi.Dün saat 16.30 sıralarında Erzincan-Sivas...

Google Haberlere Abone ol
5 kişinin öldüğü kaza sonrası 2 cenaze Kars'ta toprağa verildi

Kars'tan Tokat'a giden Veysel Ubiç idaresindeki otomobilin Erzincan Refahiye'de kamyonla çarpışması sonucu hayatını kaybeden Ubiç ailesinden 5 kişiden 2'si Kars'ta gözyaşları arasında dualarla toprağa verildi.

Dün saat 16.30 sıralarında Erzincan-Sivas karayolunun 64'üncü kilometresinde meydana gelen kazada Ubiç ailesinden otomobil sürücüsü 33 yaşındaki Veysel Ubiç, aynı yaştaki eşi Aslıhan Ubiç, kızı 1 yaşındaki Zeynep Ada Ubiç ile kayınpederi Hasan Aşık (65) ve kayın validesi Nadide Aşık (63) olay yerinde hayatlarını kaybetti. Kazanın ardından gece saatlerinde Veysel Ubiç ve 1 yaşındaki kızı Zeynep Ada Ubiç'in cenazeleri Kars'a, eşi ve kayınpederi ile kayınvalidesinin cenazeleri ise toprağa verilmek üzere memleketleri Tokat'a gönderildi.

Veysel Ubiç ve kızı Zeynep Ada Ubiç'in cenazeleri öğle saatlerinde Halitpaşa Mahallesi'ndeki evlerinden alınarak gözyaşları eşliğinde İstasyon Mahallesi’ndeki İstasyon Camii’ne getirildi. Burada İl Müftüsü Mehmet Genç cenaze namazını kıldırdı. Namazın ardından baba ve oğlu asri mezarlıkta yan yana toprağa verildi. Veysel'in babası Yüksel ve annesi Fatma Ubiç, oğulları ve torunlarının mezarlarına sarılarak gözyaşı döktüler.

Veysel Ubiç, eşi Aslıhan Ubiç ile 2 yıl önce evlendi. Tokat'lı Aslıhan Ubiç Güzel Sanatlar Lisesi'nde beden eğitimi öğretmeni, Veysel Ubiç de özel mühendislik bürosunda jeofizik mühendisi olarak görev yapıyordu. CİHAN

Yorumlar