5 kişilik aile, 3 gün önce taşındıkları evde gazdan zehirlendi

Bursa’da bir evde karbonmonoksit zehirlenmesi sonucu 5 kişi hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre; üzücü olay Osmangazi ilçesi Hocahasan Mahallesi Bahçe Sokak'taki bir evde meydana geldi.

Google Haberlere Abone ol
5 kişilik aile, 3 gün önce taşındıkları evde gazdan zehirlendi

Bursa’da bir evde karbonmonoksit zehirlenmesi sonucu 5 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre; üzücü olay Osmangazi ilçesi Hocahasan Mahallesi Bahçe Sokak'taki bir evde meydana geldi. Eşinden boşanan Fatime Madenci (46) kendisi gibi eşinden ayrılmış Çetin Mete (47) ile imam nikahı ile yaşamaya başladı. Madenci, ilk eşinden olan iki, Mete ise bir çocuğuyla birlikte 3 gün önce Bahçe Sokak'taki yeni kiraladıkları eve taşındı.

Annesi Fatime Madenci’den haber alamayan Adapazarı’nda yaşayan ve soy ismi öğrenilemeyen Özlem isimli kızı, Bursa’daki üvey amcası Metin Mete’yi arayarak, annesine ulaşamadığını bildirdi. Eve gelen Metin Mete, telefonlara cevap verilmemesi ve kapıyı çalmasına rağmen açılmaması üzerine çilingir çağırdı. Kapı açılınca Çetin Mete; Fatime Madenci ile kızları Gülben Şeker (14) ve İpeksu Şeker'in (7) cesetleriyle karşılaştı, yeğeni Metehan Mete'nin (4) cesedini ise banyoda buldu.

Metin Mete’nin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Polis, evin çevresinde geniş güvenlik önlemi alarak içeriye kimsenin girmesine izin vermedi.

Evde yapılan ilk incelemede, 5 kişinin mutfakta bulunan doğalgazla çalışan şofbenden sızan gazdan zehirlenerek hayatlarını kaybettikleri belirlendi. Fatime Madenci'nin, dün gece, önce kızları Gülben ve İpeksu'ya banyo yaptırdığı, kızlarını oturma odasında bulunan Çetin Mete'nin yanına gönderdikten sonra, son olarak küçük oğlu Metehan Mete'yi yıkarken zehirlendiğini anlayıp kendini salona atarak öldüğü tahmin ediliyor.

Ağabeyi ve yeğenlerinin ölümü üzerine sinir krizi geçiren Metin Mete, güçlükle sakinleştirildi. Evdeki incelemenin tamamlanmasının ardından cenazeler kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılacak.
CİHAN

Yorumlar