5 gündür gölde kaybolan oğluna ağlıyor

Adana'da, Seyhan Baraj Gölü'nde fırtınadan dolayı alabora olan kayıktan düşüp kaybolan Turgut Bülbül'ü arama çalışmaları devam ederken, annesi Nesibe Bülbül, çalışmaları yaşlı gözlerle izledi.

Google Haberlere Abone ol
5 gündür gölde kaybolan oğluna ağlıyor

Adana'da, Seyhan Baraj Gölü'nde fırtınadan dolayı alabora olan kayıktan düşüp kaybolan Turgut Bülbül'ü arama çalışmaları devam ederken, annesi Nesibe Bülbül, çalışmaları yaşlı gözlerle izledi. Olaydan sağ kurtulan Suriye uyruklu Rabi Akkor'a oğlunun kazağını gösteren yaşlı kadın, "Oğlumun gözü maviydi, su da mavi ondan mı bulamıyorlar." diyerek gözyaşı döktü.
11 Aralık Çarşamba günü Seyhan Baraj Gölü'ne açılan 5 kişi, fırtına sebebiyle kayığın alabora olması sonucu suya düştü. Suriye uyruklu 30 yaşındaki Rabi Akkor, 51 yaşındaki Hacı Osman Gönen ile 44 yaşındaki Ahmet Kocabey haber verilmesi üzerine gelen dalgıçlar tarafından kurtarıldı. Dalgıçların aramasına rağmen Turgut Bülbül ile Kenan Atakay'a ise ulaşılamadı. Atakay'ın cesedi 14 Aralık Cumartesi günü dalgıçlar tarafından sudan çıkarıldı.
Gölde kaybolan Turgut Bülbül'ü arama çalışmaları ise bugün sabah saatlerinden itibaren devam etti. Adana Emniyet müdürlüğü Su altı ekipleri, kayığın battığı yerdeki alanı taradı. Bazı yerlerde derinliği 40 metreye kadar ulaşan Seyhan gölündeki aramalar sırasında bir dalgıç da rahatsızlandı. Botla kıyıya getirilen dalgıca sağlık ekipleri, geçici süreli oksijen verdi.
Bu arada, cesedi aranan Turgut Bülbül'ün annesi Nesibe Bülbül, oğlunun kazağını koklayıp gözyaşı döktü. Bülbül'ü arama çalışmalarına olaydan sağ kurtulan Suriye uyruklu Rabi Akkor da geldi. Bülbül'ün annesi Nesibe Bülbül, Rabi Akkor'a oğlunun kazağını göstererek, "Oğlum bulunamadı, bulunması bekliyoruz. Sen göster oğlum nerede kayboldu. Gözleri mavi su da mavi ondan mı bulamıyorlar" deyip Akkor'a sarılarak gözyaşı döktü.
112 Acil Servisinde çalışan Bülbül'ün ablası Nuran Bülbül'ün de olayın olduğu gün, alabora olan kayıktaki kişilere müdahale ettiği, kardeşine ait aracı gördüğü ancak endişelenmediği ortaya çıktı. Doktorun daha sonra ise boğulanlar arasında Turgut Bülbül'ün de olduğunu öğrenince ise fenalık geçirdiği belirlendi.
CİHAN

Yorumlar