5. El Sanatları Sergisi Pursaklar’da açıldı

Ankara Pursaklar Belediyesi Kültür Müdürlüğü ile Pursaklar Halk Eğitim Merkezi’nin düzenlemiş olduğu '5. Geleneksel El Sanatları Yıl Sonu Sergisi' açıldı.Çeşitli kurslara katılan yüzlerce kadının yaptığı el emeği göz nuru ürünler,...

Google Haberlere Abone ol
5. El Sanatları Sergisi Pursaklar’da açıldı

Ankara Pursaklar Belediyesi Kültür Müdürlüğü ile Pursaklar Halk Eğitim Merkezi’nin düzenlemiş olduğu '5. Geleneksel El Sanatları Yıl Sonu Sergisi' açıldı.

Çeşitli kurslara katılan yüzlerce kadının yaptığı el emeği göz nuru ürünler, Pursaklar Belediyesi Abdurrahim Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi’nde görücüye çıktı. Sergi açılışına Belediye Başkanı Selçuk Çetin’i temsilen Başkan Yardımcısı Osman Kayaer, Pursaklar İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hayati Doğan, ilçe protokolü ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Osman Kayaer, Pursaklar’daki hanımların başarılarını överek, "Bu yıl beşincisini düzenlediğimiz sergimizde geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi çok güzel çalışmalar yer alıyor. Hanım kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Belediye Başkanımız Sayın Selçuk Çetin Bey’e ilçemizde bu tür sosyal ve kültürel çalışmalar zemin hazırladığı için teşekkür ediyorum.” dedi.

Protokol üyeleri ve açılışa katılan halk, birbirinden güzel eserin yer aldığı sergiyi gezerek yapılan çalışmaları inceledi. Gezi sonrası protokol üyeleri, hanımlara teşekkür ederek belgelerini takdim etti. Büyük beğeni toplayan sergi, Pursaklar Belediyesi Abdurrahim Karakoç Kongre ve Kültür Merkezi'nde 29 Mayıs’a kadar ziyarete açık olacak.

CİHAN

Yorumlar