5 bin lira borcu için döverek öldürdüler

Alibeyköy Barajı’nda 26 Mayıs’ta cesedi bulunan Müslüm Kutlu’nun (41) 5 bin lira borcu yüzünden alacaklıları tarafından öldürüldüğü belirlendi.

Google Haberlere Abone ol
5 bin lira borcu için döverek öldürdüler

Alibeyköy Barajı’nda 26 Mayıs’ta cesedi bulunan Müslüm Kutlu’nun (41) 5 bin lira borcu yüzünden alacaklıları tarafından öldürüldüğü belirlendi. Bir sosyal paylaşım sitesi üzerinden kadın profiliyle irtibata geçtikleri Kutlu’ya randevu veren şüphelilerin, Kutluyu ölene kadar dövdükleri ortaya çıktı. Adliyeye sevk edilen 8 kişiden 4’ü tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Baraj gölünde ceset gören vatandaşların durumu polise bildirmesiyle olay yerine giden ekipler, iki gündür suda olduğu belirlenen Müslüm Kutlu’nun cesediyle karşılaştı. Ceset üzerindeki ilk incelemelerde, yüzünde darp izleri bulunan Kutlu’nun öldürüldükten sonra göle atıldığı belirlendi.

Soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Müslüm Kutlu’nun kendisi gibi hurdacılık yapan Bahadır T. (44) adlı kişiyle 5 bin lira borç yüzünden bir süredir kavgalı olduğunu tespit etti. Müslüm Kutlu’nun 5 bin lira alacağını isteyen Bahadır T.’den kurtulmak için bir süre önce ortadan kaybolduğunu belirledi. Müslüm Kutlu’nun son olarak öldürülmeden bir gün önce sosyal medya hesabından bir kadınla görüştüğü belirlendi. Dedektifler bu hesabın sahte bir hesap olduğunu tespit etti.

Cinayet Büro Amirliği yetkilileri takibe aldıkları Bahadır T. ile olayda ona yardım ettikleri öğrenilen 7 kişiyi yakalamak için önceki gün operasyon yaptı. Evlerinden gözaltına alınan şüpheliler Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirildi. Şüphelilerin poliste verdikleri ifadelerinde cinayetle ilgili birbirlerini suçladıkları öğrenildi.

İşlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye çıkarılan şüphelilerden Bahadır T. ve 3 adamı tutuklanırken diğer şüpheliler tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. CİHAN

Yorumlar