5 aylık hamile kadın ve kocası şofbenden sızan gazdan zehirlendi

Ankara Gölbaşı’nda 5 aylık hamile olan Şule Yılmaz (35) ve eşi Ünal Yılmaz (36), ilk belirlemelere göre şofbenden sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
5 aylık hamile kadın ve kocası şofbenden sızan gazdan zehirlendi

Ankara Gölbaşı’nda 5 aylık hamile olan Şule Yılmaz (35) ve eşi Ünal Yılmaz (36), ilk belirlemelere göre şofbenden sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybetti. Çiftin 2 çocuğu ise hastaneye kaldırıldı. Ailenin, önceki gün akşam zehirlenme şüphesiyle hastaneye gittiği öğrenildi.

Olay, sabah saatlerinde Gölbaşı ilçesi Örencik Yolu 297’nci Sokak’ta yaşandı. Gölbaşı Sanayi Sitesi’nde tamircilik yapan Ünal Yılmaz’ın iş yerini açmadığını gören yakınları, kendisine ulaşmaya çalıştı. Ünal Yılmaz, telefona çıkmayınca eve giden yakınları, çifti ve 2 çocuğunu odada hareketsiz yatarken buldu. İhbar üzerine olay yerine hemen sağlık ekipleri sevk edildi. Ancak, iddialara göre 112 ekipleri adresi bulmakta zorlandı. Bir süre sonra gelen ekipler, 9 yaşındaki Hüseyin ile 14 yaşındaki Büşra’yı hızla hastaneye kaldırdı. Baba Ünal Yılmaz ile 5 aylık hamile eşi Şule Yılmaz ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Çiftin neden hayatını kaybettiği ise henüz belirlenemedi. Çalışma yapan itfaiye erleri, soba borusu ve bacasının temiz olduğunu kaydetti. Çiftin şofbenden sızan gazdan zehirlendiği tahmin edilirken, kesin sonuç otopside belli olacak.

Öte yandan, ölen genç çiftin önceki gün akşam saatlerinde zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvurduğu ortaya çıktı.

CENAZELERİ GÖRMEK İSTEYEN AİLE YAKINLARI ARBEDEYE YOL AÇTI

Yılmaz çiftinin olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirdi. Savcının yaptığı incelemenin ardından karı-kocanın cesedini görmek isteyen aile yakınları ile polis arasında kısa süreli arbede yaşandı.
Savcının yaptığı incelemenin ardından, genç çiftin cenazesi otopsi yapılmak üzere Keçiören Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.



CİHAN

Yorumlar