47 kişilik kafile Kuşadası için yola çıktı

Muş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 2014 yılı deniz ve doğa kampları gezileri kapsamında 74 kişilik kafileyi Aydın Kuşadası’na gönderdi. Muş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne...

Google Haberlere Abone ol
47 kişilik kafile Kuşadası için yola çıktı

Muş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 2014 yılı deniz ve doğa kampları gezileri kapsamında 74 kişilik kafileyi Aydın Kuşadası’na gönderdi.

Muş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı toplama merkezi olarak belirlenen Gençlik Merkezi, Bitlis’ten gelen 47 kişilik öğrenci kafilesini Aydın Kuşadası’na gönderdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2014 yılı Deniz ve Doğa kampları 2. dönem Aydın Kuşadası gezilerinin devam ettiğini belirten Muş Gençlik Merkezi Müdürü Murat Karataş, Muş’un toplama merkezi olarak belirlendiğini ve Bitlis’ten gelen kafileyi kamplara en iyi şekilde ulaştırılacağını söyledi. Gençlik kampları ile ilgili detaylı bilgi veren Karataş, şunları söyledi: "Bakanlığımıza bağlı her ildeki gençlik merkezlerinde reşit olanların şahsen; reşit olmayanların ise velisi ile birlikte başvurular yapıldı. Eksik ve yanlış beyanda bulunanların başvuruları kabul edilmemiştir. Gençler, deniz ve doğa kamplarına sadece birer kez katılabileceği için geçmiş yıllarda katılmış olduğu aynı kamp türüne katılamayıp başvuru yaşları ise 12-13 ve 14 ile 15 yaş arasındadır."

Kamlara göre yaş kategorilerinin Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın internet sitesinde daha önce belirlendiğini kaydeden Karataş, "Doğa kampları için ise 16, 17, 18 ve 22 yaş gruplarından oluşuyor. Şuanda 2. dönem Aydın Kuşadası için erkeklerin gezi etkinliği devam ediyor. Bununla birlikte 4. dönem kız çocukları Hatay, 7. dönem Bolu ve Antalya ve Kastamonu, 8. dönem Mersin Silifke, 9. dönem Mersin Silifke ile devam edecektir." şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar