43 yıllık gar müdürü emekliye ayrıldı

1949 Erzurum doğumlu olan ve 43 yıldan beri Erzurum’da görev yapan Erzurum Gar Müdürü Ahmet Başar, emekliye ayrıldı.

Google Haberlere Abone ol
43 yıllık gar müdürü emekliye ayrıldı

1949 Erzurum doğumlu olan ve 43 yıldan beri Erzurum’da görev yapan Erzurum Gar Müdürü Ahmet Başar, emekliye ayrıldı. TCDD Erzurum İşletme Müdürü Yunus Yeşilyurt, 43 yıldan beri Erzurum’da görev yapan Erzurum Gar Müdürü Ahmet Başar için veda yemeği verdi.

Erzurum’da görev yaptığı süre içerisinde en iyi şekilde görev yaptığını ifade eden TCDD Erzurum İşletme Müdürü Yunus Yeşilyurt, Devlet Demiryollarında 43 yıl boyunca en güzel hizmeti yaptığını söyledi. Yeşilyurt, “Çalışkanlık ve dürüstlükleri ile herkese örnek olan değerli müdürümüz ve abimiz Erzurum Gar Müdürü Ahmet Başar’a teşekkür ediyoruz. Bugünlere gelmemizde büyük emeği var. Bugüne kadar yapmış oldukları hizmetlerinden teşekkür ediyoruz. Yeni yaşamlarına da sağlık, mutluluk ve esenlikleri diliyoruz.” dedi

Gar Müdürü Ahmet Başar, herkesin hakkını helallik alarak Erzurum’da 43 yıl görev yapmak kendisi adanı için gurur verici olduğunu söyledi. Başar, “1972 yılında DDY Erzurum Gar Müdürlüğünde memur hayatım başladı. DDY’de 1987 yılından 1994’e kadar Müdür Yardımcısı olarak görev yaptım. 1994 yılından 2014 yılına kadar da Erzurum Gar Müdürlüğünde görevime devam ettim. Allah kısmet ederse yaklaşık iki ay sonra yaş haddinden emekli oluyorum. 43 yılın tecrübesi ile sizlere kardeş olarak başarının iki sırrını vermek istiyorum. Bunlardan birincisi yaptığınız görevi çok sevin hatta öyle ki aşk derecesine göre sevin. Diğer ikincisi ise zaman zaman karşı safa geçerek o açıdan bakıp kendinizi yargılamanızı arz ediyorum. Hemşerilerimden haklarını helal etmelerini istiyorum. Ben hakkımı helal ediyorum. Erzurum’da 43 yıl görev yapmak benim için gurur vericidir.” diye konuştu.

Emekli olan Gar Müdürü Ahmet Başar‘a hizmetlerinden dolayı teşekkür edilerek plaket verildi. CİHAN

Yorumlar