40 Gün Önce Yanan Evden 2 Erkek Cesedi Çıktı

Fatih'te 40 gün önce yanarak kül olan binada iki erkek cesedi bulundu.

Google Haberlere Abone ol
40 Gün Önce Yanan Evden 2 Erkek Cesedi Çıktı

Fatih'te 40 gün evvela yanan binadan 4 gün arayla iki bay cesedi çıktı. Polis, yanmış cesetlerin evde kiracı şekilde oturan Enes Keleş ve Ferhat Alkan'a ilişkin olma ihtimali üstünde duruyor.

10 ŞUBATTA YANGIN ÇIKTI

Olay, Balat Mahallesi, Kiremit Caddesi, Köroğlu Sokak üstündeki 4 katlı binada henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı ötürü 10 Şubat 2015'te yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin sıkı çabası sonucunda yangın söndürüldü.

EV SAHİBİ ERKEK CESEDİ BULDU

Geçtiğimiz Çarşamba günü ev sahibi Mukaddes Alan, berraklık yapmak için yanan binasının ikinci katına geldi. Temizlik esnasında molozların altında bay cesedi olduğunu ayrım etti, hali polise bildirdi. Gelen polis ekipleri yaptıkları incelemenin arkasından yanmış bay cesedini Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

BİR ERKEK CESEDİ DAHA BULDU

Mukaddes Alan bugün saat 11.00 civarında gene berraklık yapmak için tıpkı daireye geldi. Temizlik oluşturan Mukaddes Alan, gene molozların altında bir bay cesedi daha buldu. Polisi arayarak hali anlattı. Gelen polis ekiplerinin binada incelemesi ise sürüyor.

KAHVEHANEDE ÇALIŞAN İKİ GENÇ OTURUYORDU

Evin Ramazan Aytaç isimli şahıs vasıtası ile kiralandığı ve evde kahvehanede çalıştıkları ileri sürülen Enes Keleş ve Ferhat Alkan isimli iki gencin oturduğu, bu şahısların ailelerinin de yangından birkaç gün sonra polise yitik müracaatında olduğu söylendi. İlk bay cesedinin çıkmasının arkasından Adli Tıp Kurumu'nda ailelerden DNA örneklerinin de alındığı söylendi.

'BAŞKA CESETLERDE ÇIKABİLİR'

Ev sahibi Mukaddes Alan, 'Biz evi Ramazan Aytaç'a kiraya vermiştik. Evde iki genç oturuyordu. Sabah saatlerinde yangın çıktı. Yangın esnasında evden birkaç insanın kaçtığını gördüm. Gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Çarşamba günü evde berraklık yapmak için gittim. Molozların altında yanmış bay cesedi buldum. Polise bildirdim. Bugün tekrar gene berraklık için geldim. Aynı dairede diğer bir bay cesediyle karşılaştım. Belki bakılsa diğer cesetlerde çıkabilir' dedi.

İTFAİYE 'KİMSE ÖLMEDİ' RAPORU HAZIRLADI

Mukaddes Alan'ın benzeri Mustafa Alan ise, '40 gün evvela yangın çıktı. Bina tam olarak yandı. Biz evde berraklık yaptıkça evden ceset çıkıyor' diye konuştu. İtfaiyenin yangında kimsenin ölmediği yolunda rapor hazırladığı öğrenildi. Vatandaşlar, polisin ve itfaiyenin ihmali olduğunu söyledi. Polisin binada incelemesi ise sürüyor.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar